LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
А ти сакаш да стапиш во заедница со 4 жени? Ако сакаш дај отвори тема па ќе дебатираме околу твојот став. Дури и би те подржал доколку е тоа воља на сите.
Доколку го земаш како пример те молам не го земај. Јас како геј расправам за моите права, а ти ако несакаш полигамија не се вмешувај воопшто во муабетот и неземај примери со кои сакаш само да одиш контра. Ако воопшто имаш нешто попаменто од инаетот - изнеси го ако не Shhh..:smir:
Не знам оти така плитко размислуваш. Дали поради стресот или дијабетисот или антибеби пилули. Дискутираме за закони. Утврдивме дека законот во МК е еднаков за сите без разлика на пол нација вера раса..... не можеш твојата сексуална настраност да ја тргнеш и кажиш “е за ова треба посебен закон а за другите настраности не може“

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.703
Поени од реакции
34.244
батка, некоја статистика да извадеше, да видиме колку гееви до сега биле измачувани во намера да се “излечат“ и да ни кажеш за некој случај кај што пациентот бил “излекуван“... чисто колку да го мотивираш дечкото...
Па поради ова наидувате на револт од нас нормалните.
Кој ви дошол во спална и ви го ставил под катанец да не имате секс со истипол?
Барањето права е клучното. Ве лечеа и вас, денес деца барате.

Денес се лечат педофилите, утре исти права како нас и вас ќе бараат, да посвојуваат.

L

Liberation

Гостин
Сега идиме на фактор бројка. Кога ќе споменам дека во МК има само еден геј - Коче тоа не било битно колку ги има, сега одеднаш бројките се битни
Решете се веќе еднаш!
а јас?
а аполониус?
а другите???

1.200 има само на еден геј сајт од мк. а не висат на нет сите педери во мк. има такви што се женети. има такви што глумат. има такви што мислат дека се болни. има такви кои не сакаат да се прифатат ко геј... со нив, ете ти ги 300.000. биди реален, во битола не знаеш за некој кој е геј? ама искрено...

Денес се лечат педофилите, утре исти права како нас и вас ќе бараат, да посвојуваат.
епа ако дозволиме како цивилизација деца да имаат способност да потпишуваат полноважни договори, и тоа ќе биде.

туку кажи ми, имаш ли нешто против кога ќе чуеш дека малолетничка, од 13-14, затруднела?

S

smart ass

Гостин
не парадираш оти не живееш во свет каде сакаш девојка, ама законот ти забранува да стапиш во брак со неа. кажи ми, што би сторил да си живеел во наци германија, да си бил евреин, а љубената твоја да била ариевка? законот вели, брак за вас нема. а двајцата лујѓе, прави, здрави, полнолетни, способни... ќе молчиш бре?

не се 20. 15% се.
а инаку за твоја информација, стапката на хомосексуалност се зголемува. заради стресот и брзиот начин на живот, поради што тестостеронот кај жената драстично се намалува, што резултира со конфигурирање на машкиот центар за привлекување како женски.
Заначи луѓенастрана од брз начин на живот,и обавезно лексилиуми...витамин Б6 поради стресот...чунки хомислав ќе станете.

Е сега ти не знаеш дека има многу случаи на брак помеѓу евреи и муслимани,хиндиси...

П.С нема ни 15%...

C

Celsius

Гостин
Не знам оти така плитко размислуваш. Дали поради стресот или дијабетисот или антибеби пилули. Дискутираме за закони. Утврдивме дека законот во МК е еднаков за сите без разлика на пол нација вера раса..... не можеш твојата сексуална настраност да ја тргнеш и кажиш “е за ова треба посебен закон а за другите настраности не може“
А мојата сексуална определба во обавување на која функција од животот ти пречи?
и неможеш да го сврстиш во настраност бидејќи јас никого не присилувам на секс. КАПИРАШ?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.703
Поени од реакции
34.244
епа ако дозволиме како цивилизација деца да имаат способност да потпишуваат полноважни договори, и тоа ќе биде.

туку кажи ми, имаш ли нешто против кога ќе чуеш дека малолетничка, од 13-14, затруднела?
Слабо нешто логика а? А тие деца што ќе ги посвојуваат гејовите, ќе бидат способни да потпишуваат полноважечки договори?

Немам ништо против, освен ако не сум директно инволвиран со истата. :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
а јас?
а аполониус?
а другите???

1.200 има само на еден геј сајт од мк. а не висат на нет сите педери во мк. има такви што се женети. има такви што глумат. има такви што мислат дека се болни. има такви кои не сакаат да се прифатат ко геј... со нив, ете ти ги 300.000. биди реален, во битола не знаеш за некој кој е геј? ама искрено...

Го знам Коче. и сумњам на уште еден.
Ако има 300.000 гејој во МК па вие ја имате власта во МК. Што ве спречува да излезете на избори и добиете влада министри и парламент?

Ако малолетничка од 13-14 затруднела тоа значи дека природата (која е над човечките закони) одлучила дека е таа спремна да роди дете.
Човечките закони се менливи.

А мојата сексуална определба во обавување на која функција од животот ти пречи?
и неможеш да го сврстиш во настраност бидејќи јас никого не присилувам на секс. КАПИРАШ?
Ма да имаме примери и да малолетнички доброволно бегаат од дома и живеат со возразни мажи па со сила и плачење ги враќаат дома а мажите казнуваат. Дали е тоа настраност?
КАПИРАШ?

L

Liberation

Гостин
Заначи луѓенастрана од брз начин на живот,и обавезно лексилиуми...витамин Б6 поради стресот...чунки хомислав ќе станете.

Е сега ти не знаеш дека има многу случаи на брак помеѓу евреи и муслимани,хиндиси...

П.С нема ни 15%...
за стресот, смеј се колку сакаш... научни факти се тоа, не се цепидлачење.

а за евреите зборев како периодот на хитлер, чунки сега геевите се во слична ситуација во мк.

п.с. има де. :) еве во Австралија 22% се изјасниле како нестрејт.

Слабо нешто логика а? А тие деца што ќе ги посвојуваат гејовите, ќе бидат способни да потпишуваат полноважечки договори?

Немам ништо против, освен ако не сум директно инволвиран со истата. :)
епа кажи ми, бебињата посвоени од маж и жена, потпишале согласност дека сакаат да бидат посвоени?

немаш ништо против да затрудни едно 13 годишно женско дете, а имаш против педофилија? чија логика е слаба рече?

C

Celsius

Гостин
Ма да имаме примери и да малолетнички доброволно бегаат од дома и живеат со возразни мажи па со сила и плачење ги враќаат дома а мажите казнуваат. Дали е тоа настраност?
КАПИРАШ?
Не сум слушнал за некој што е казнет доколку и девојчето сакало да биди со него и гласно и јасно го произнесла тоа.

L

Liberation

Гостин
Го знам Коче. и сумњам на уште еден.
Ако има 300.000 гејој во МК па вие ја имате власта во МК. Што ве спречува да излезете на избори и добиете влада министри и парламент?

Ако малолетничка од 13-14 затруднела тоа значи дека природата (која е над човечките закони) одлучила дека е таа спремна да роди дете.
Човечките закони се менливи.

КАПИРАШ?
ајде де, сумњаш на уште еден? ама сигурно не е педер. нели само коче е :) јас знаеш колку гееви знам од битола? едно 150-200 :smir:

ти капираш дека мозокот не се развива со иста брзина како регијата на меѓуножјето? е, баш затоа малолетник нема деловна способност.

и затоа не може дете да ОДЛУЧИ да живее со возрасен. капираш??

Не сум слушнал за некој што е казнет доколку и девојчето сакало да биди со него и гласно и јасно го произнесла тоа.
имало казнувања. ама само доколку фраерот не сакал да ја земе за жена со согласност на родителите на детето, туку само се подигрувал со него.

C

Celsius

Гостин
мислев дека тука зборуваме за реална вистинска љубов а не за мајтапи играње на некој фраер :smir:

S

smart ass

Гостин
Од стресот имаш проблеми со кардиоваскуларнио систем...а на тин шема пишува дека при стрес кожата се збрчкува...ами денека женските се под стрес а пак има убави...и не им е лицето со никакви брчки...а на тин шема и на теа модерна ќе бидете ко баба)

Опаа што убаво во австралијаа зооифилите и објектофилите се јавија...имено Австралија има 180 милиони овци...австралијанците се тресат со овци,објекти а има и троа Лгбт...ама геј се малку значи педофилите ви го крадат терминот-ГЕЈ(забава)..сега и бушењето чупче на дете од 5 години(така тврдат наводно свесно е за сексуалност) сакаат да го наречат само...ЗАБАВА.. едноставно геј...тука се и зоофилите.

Тасманија е близу австралија,а таму е Ѓаоло...близу за да ги казни содомашите и гоморашите....го има на цртан:vozbud::pos2:

L

Liberation

Гостин
смарти... кај ја сврте работата чоек...? мислев расчистивме за парафилиите. а гејството не спаѓа таму. аман зш не проверите да видите што официјално е пореметување, а што не.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.703
Поени од реакции
34.244
немаш ништо против да затрудни едно 13 годишно женско дете, а имаш против педофилија? чија логика е слаба рече?
Абе ви стануваат курчињата позади хомосексуалните тастатурички?
Не гледам поента во потењево.

Барате право на венчање? Го имате истoто како и јас. Со жена.
Барате со ист пол? Како? Сите тајно ќе го омажите eден и единствениот Кочета? Внатре од плакарот? или помодерно мониторот?

Да не користам Paint и го сфатите како навреда на интелигенцијата, ЗАМИСЛЕТЕ круг. Тоа ти е општеството. Ако сакаш да си во кругот, ќе ги почитуваш законите и нормите на оштеството. Ако сакаш да си девијантна појава и уште во општеството, ќе го примаш во спална и само во спална и ќе ќутиш.

Ако не ти одговара, педала од кругот. Simple as that.

13 може да затрудне и од малолетник.

S

smart ass

Гостин
мислев дека тука зборуваме за реална вистинска љубов а не за мајтапи играње на некој фраер :smir:
Кај хомислави нема љубов-се е секс...затоа и некои гејови плачат кога ги прашувале А ил П..па цела наука испадна.

Истата е непотребна...човештвото нема време да губи за нешто што не вреди-едноставно е шо ќе ви е закон...трк у ч зида и готово...или у геј бар.

Има геј кој сменил 1000 партнери,а стандардно над 40,а некои и стигаат до троцифрен број.

Тоа е ширење болештини.

Сакаат во војска...ехааа море не се патриоти друго сакаат:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom