L
Liberation
Гостин
“-што мислите за љубовта?
-опростите, ја нисам одавде.“
интересни сте ми и редовно ве читам. :wink:
-опростите, ја нисам одавде.“
интересни сте ми и редовно ве читам. :wink:
Super sto
sme
interesni!
Toa e i idejata na forumot! Da bevme zdodevni nikoj nemase da ne posetuva!
Abominacijo!
Па изгубе партијата на избори што го имаше тоа во програмата, па сега победникот носи закони, гради споменици, цркви, плоштади и згради во стил на барокНе знам, навистина не знам дали Коче ќе може да ја испее.
Туку, анвистина, што стана со семакедонската акција за вметнување на хомиславите во законот за дискриминација??
оооо... абе не мешајте травестити со гееви бреее....А гејојте имаат право на два гласа?
Еден како маж еден како жена
Ќе ој Коче еднаш на гласачко место во костум па ќе се врати во фустан...
Пример за дискриминација?Ги исфрлија педерски од дискриминирани групи,под основ „нема дискриминација“ во име на идеологијата на партијата.Министерот за труд кажа толку глупости што незнаеше зошто дава изјава воопшто.
Добро лет може да има нешто оставено од Ју параграфите...како мна пример параграф за девијантни појави(или пак психо дефиницијата "Сексуална искривеност-не како БОЛЕСТ,а до 1973 беше дефинирана како болест))...друга патека во превод" ....мислам дека има такво нешто. но не сум сигурен.најверојатно како термин девијантни појавиПример за дискриминација?
Во РМ вледее устав и закони
Некој закон или член од закон или параграф кој кажува дека за гејојте не важи некој закон или член од закон или устав како за останатата популација би не убедил дека имаме дискриминација.
Чекам.
Ниту еден закон кој е во спротивност со уставот не важиДобро лет може да има нешто оставено од Ју параграфите...како мна пример параграф за девијантни појави(или пак психо дефиницијата "Сексуална искривеност-не како БОЛЕСТ,а до 1973 беше дефинирана како болест))...друга патека во превод" ....мислам дека има такво нешто. но не сум сигурен.најверојатно како термин девијантни појави