LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Toecutter II username??
Шо ти текна бе чоек!

И не, нема да биде ладно, ќе биде како и секогаш, гнасно и заникаде, но, кој заслужл пекол, тој,

О Македонијо мајко мила, нема да те газат давајдупци погани, нема да те руши таја грозна чума.

колку позитивно дејствува темава врз ZoraN, a Slobodata?
која чиста мисла... кој милозвучен стих... конески жив да беше... љубомора ќе го полазеше...

кажи фала... јб те!

гарф... за малку ке ме излажеше...
и нели и вети на леандра дека нема многу работа да и отвораш?

која чиста мисла... кој милозвучен стих... конески жив да беше... љубомора ќе го полазеше...

кажи фала... јб те!

Хомиславе, чуј и запамети, ние сме тука да ја браниме нашата мајка од чуми и паразити.
Ние будно ќе застаниме како упориште против секој напор да сае руши темелот на нашата традиција.
И не греши душа, нашата мајка ни е помила од се.

кажи фала... јб те!

Кој е сега оф топик??

А?

Јас не и ветив, јас само реков дека за бакнеж се правам :)! А неа че ја грабам бе!

Нејсе, на темата, ЛГБТ популацијата, да не звучам како расипан грамофон, е ! Крај на приказните!

Хомиславе, чуј и запамети, ние сме тука да ја браниме нашата мајка од чуми и паразити.
Ние будно ќе застаниме како упориште против секој напор да сае руши темелот на нашата традиција.
И не греши душа, нашата мајка ни е помила од се.

ZoraN, a Slobodata? од кого ке се браните море... од комшиите... познајниците.. роднините пу пу...??? како бре не тие страм да држиш монопол над патриотизмот само зошчо си стрејт... и православ? кој ти го дал тоа право?

и има ли поголеми паразити од квази-патриоти...?

а традицијата... па да... од александар велики навака...

мачор... сите клипови внимателно ги ислушав ... и се некако на мисла ме кладе... мелодиите многу слични ми се слушвет...

нејсе... шчо значи зборот погоре?

Google me this, Google me that who is really the big bad Cat?

Чунга лунга, гуглај и ќе ти се каже!

The Abomination is a fictional character that appears in comic books published by Marvel Comics... :D

an intense aversion or loathing; detestation, anything abominable; anything greatly disliked or abhorred, a vile, shamefull, or detestable action, condition, habit!

abomination - early 14c., "feeling of disgust, hatred, loathing," from O.Fr. abomination, from L. abominationem (nom. abominatio) "abomination," from abominatus, pp. of abominari "shun as an ill omen," from ab- "off, away from" + omin-, stem of omen (see omen). Meaning intensified by folk etymology derivation from L. ab homine "away from man," thus "beastly."

ZoraN, a Slobodata? од кого ке се браните море... од комшиите... познајниците.. роднините пу пу...??? како бре не тие страм да држиш монопол над патриотизмот само зошчо си стрејт... и православ? кој ти го дал тоа право?

и има ли поголеми паразити од квази-патриоти...?

а традицијата... па да... од александар велики навака...

Oд чумата, од абоминацијата.

ооо... проштевај не сум разбрал... сполај ти.

туку да ве опитам јас пак... шчо заклучивме за мажите лингвисти... полиглоти... реторичари...? и жените фудбалерки и војнички?

Единаесет годишниот Емил ги замолува сите хумани луѓе кои имаат крвна група НУЛТА ПОЗИТИВ, да му помогнат и да даруваат крв.

Сите оние кои ја имаат ова крвна група може да даруваат крв во Центарот за трансфузиологија на Државната болница во Скопје.

Малиот Емил Новески од Кавадарци кој боледува од леукемија бара помош од сите хумани луѓе да му помогнат за да ја надмине болеста. Емил и неговите родители велат дека помошта е бесценета само ако е добиена навреме.

Емил треба да замине на лекување во Германија, но состојбата се влоши и итно му е потребна крв НУЛТА ПОЗИТИВ.

Емил итно мора да замине на трансплантација на коскена срцевина во Германија. За жал, државата не го покрива неговото лекување, а неговите родители, кои и самите се во тешка економска состојба, не се во можност да покријат ниту дел од лекувањето. Затоа се приморани да бараат помош од добрите и хумани луѓе во Македонија.

ZoraN, a Slobodata? до каде се десетмилионските статуи за на плоштад македонија?

не мацо... нееее...
заклучивме дека на мажите лингвисти и полиглоти центарот за изразување им е крајно феминизиран... со еден збор тие се обратни... неприродни лујѓе... зошчо само кај типичнине жени овој центар е развиен.

фудбалерките исто така се неприродна... недопустлива категорија граѓани од кои јас лично се гадам :) типична жена мрази игри со топки а посебно мрази оружје... всушност... жена која добила нормално количество тестостерон додека била фетусче од 6-8 месеци не е способна да се ориентира... не туку топка ќе играла...

значи... како што зборви ZoraN, a Slobodata? тие се чума чумосана и паразити кои ја мразат македонија.

не мацо... нееее...
заклучивме дека на мажите лингвисти и полиглоти центарот за изразување им е крајно феминизиран... со еден збор тие се обратни... неприродни лујѓе... зошчо само кај типичнине жени овој центар е развиен.

Море јеј, тије не си ги чистат ауспусите со палки.
Едно е да си феминизиран, друго да те чешат ганзето.Разбери, ние не ве мразиме, ние сме дури спремни да ве згрижиме во соодветни институци.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom