LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ауч ова болеше :icon_lol:

Туку ако веќе се предложува бележење,добро е сите групи да ги одбележиме бидејќи сите имаме мака од некого,па барем ќе знаеме по кого да маваме :)

Мене пиши ме во групата на ентелигентни, убави, паметни, духовити, образовани, начитани, бистри, сексипилни надарени градски деца.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ауч ова болеше :icon_lol:

Туку ако веќе се предложува бележење,добро е сите групи да ги одбележиме бидејќи сите имаме мака од некого,па барем ќе знаеме по кого да маваме :)
Не! Само оние кои се од мерата надвор, само нерисјаните, само грешниците, абоминантните, оние кои пред страшниот суд ќе бидат поразени!
Оние кои блесокот на божјата љубов, милост и вера не ја согледуваат!
Тие! И комунистите! Бидејќи се безверни, неверници.
Тие не знаат за милост, за љубов, туку се само окупирани со телесни и земски удоволствија.

Мене пиши ме во групата на ентелигентни, убави, паметни, духовити, образовани, начитани, бистри, сексипилни надарени градски деца.
И мене, а и во ВМРОвците и рисјаните и стрејтерите плус!

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
edit
И оние кои биле повисоки од 2,10метра ...

и они барале права ...
кога ќе поминеш покрај него не смееш глава да кренеш за да го видиш ... тоа го сметале за навреда демек џин... исто ко гејовиве шо не смееш да речеш ууу педери за рака се држат ... :tv:

наскоро и оние со плави очи ...
нив нема да смееш да ги погледнеш во очи ... не сакале да ги трошат очите на нас обичните :tv:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
За почеток ќе ве групирам во лица кој набрзо ќе бидат отстранети од темава.:smir:

S

smart ass

Гостин
ТОЛКУ Е!!!!!!

Гејштината..

Луѓе:vozbud:

Утре ќе бидат и 50% геј...

читајте...
The Americans response to Saddam's mass destruction chemical weapons would have been sexual! Documents achieved under freedom of information laws in the United States have confirmed that the country's military took into consideration the development of a "gay bomb."

In 1994, the US Air Force research department even requested $7.5m for the development of a weapon that would release an unusual chemical

warfare: enemy troops would have turned homosexual and fallen in love with each other.

Nerve attacking gases make sense, but this is imagination brought to extreme in the case of projects such as MKULTRA, which in the end was blocked by Pentagon officials. The proposal hinted to "one distasteful but completely non-lethal example would be strong aphrodisiacs, especially if the chemical also caused homosexual behavior."

"The Air Force lab proposed that a bomb be developed that contained a chemical that would cause enemy soldiers to become gay, and to have their units break down because all their soldiers became irresistibly attractive to one another," said Edward Hammond who appealed to the Freedom of Information Act to get a copy of the proposal and offered it to CBS television. "The notion was that a chemical that would probably be pleasant in the human body in low quantities could be identified, and by virtue of either breathing or having their skin exposed to this chemical, the notion was that soldiers would become gay."

Gay associations in the US - where openly gay, bisexual and lesbian people are banned from the army - expressed their indignation. "Throughout history we have had many brave men and women who are gay and lesbian serving the military with distinction. So, it's just offensive that they think by turning people gay that the other military would be incapable of doing their job. And it's absurd because there's so much medical data that shows that sexual orientation is immutable and cannot be changed.", said Geoff Kors of Equality California.

Indeed, scientific research has confirmed that homosexuality is rather anatomical (in the brain structure), induced genetically or by hormonal accidents during pregnancy.
Педерлук како може да се шири...

по дезодоранси,кармини(зависи од абсорпција)...

а и педерска бомба е и најверојатно ќе испаднат новопечени отечени чмарови.

ТОЛКУ.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
За почеток ќе ве групирам во лица кој набрзо ќе бидат отстранети од темава.:smir:
Зарем сме оф топик, нели цело време дискутираме за ЛГБТ!
Или ?

П.С. Ќе те грабам мор, знаеш, нели :back:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Зарем сме оф топик, нели цело време дискутираме за ЛГБТ!
Или ќе имаме секогаш кога нема да искажеме либерални ставови и ќе имаме македонски, традиционални, рисјански, вмвровски ставови и гледишта по ЛГБТ?

П.С. Ќе те грабам мор, знаеш, нели :back:
И ти ли со вакви приказни :)
Туку кажав еднаш,да не се повторувам...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
ТОЛКУ Е!!!!!!

Гејштината..

Луѓе:vozbud:

Утре ќе бидат и 50% геј...

читајте...

Педерлук како може да се шири...

по дезодоранси,кармини(зависи од абсорпција)...

а и педерска бомба е и најверојатно ќе испаднат новопечени отечени чмарови.

ТОЛКУ.
Ете, доказ дека хмиславијата е генетски проблем, ама ако може вештачки да се индуцира, можеби наскоро ќе оже и вештачки да се искорени т.е лекот да биде во водата, преку кармини за лезбејките, депилаторските средства за хомсилавите од машки род или слично!

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Колешке, кои се границите кои ги замислуваш како доволно толерантни за дискусијата да стои во „нормални“ граници?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
да ја прашам нешто ГЛБТ популацијата на темава
во кој род спаѓа геј/педер популацијата машки или женски?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Зависи дали некој тебе ти диши во вратот или ти нему

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Има два начина:

1. грешна абоминација - недоодреден, ама предодреден за в пекол!

2. машкоженцко, хермеслии!

S

smart ass

Гостин
Ме интересира-дали и јас сум во план???:smir:

Инаку кажав што имам-го уриваат темелот на општеството-СЕМЕЈСТВОТО.

затоа не ги сакам-ќе го уништат општеството и семејството како негова основна институција.

Јас не ги мразам.

Но не ги ни сакам.

Ама и не ги тепам.

Но претеруваат....еве и НАМБЛА.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Колешке, кои се границите кои ги замислуваш како доволно толерантни за дискусијата да стои во „нормални“ граници?

Се знаат кои се границите,без навреди и политики,се друго може да се контролира.Има широко поле се да се спомене,ама да не се претерува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom