S
smart ass
Гостин
ами жените гејој се??
:pos2:Геј е педер на наше, а травестит е педер без машки полов орган напумпан со естроген, проестроген итн. Не комплицирај педер си е педер.
Не вели така ќе ти речат на нешто да се луљашA БУЉАШ е???
Ти да не работиш на онај речникот што го спремаат во тој институтот за македонски јазик, или на проширување на толковниот речник од Зозе Мургоски1. Човек (според сексуалната ориентација)
1.1. Хетеросексуалец
1.2. Хомосексуалец
2. Хетеросексуалец (според карактеристиките)
2.1. Чесен и достоен граѓанин, НЕпромискуитетен, вреден, работлив, начитан, професионалец во својата работа, кој знае што е морално, а што не.
2.2. Асоцијален (наркоман, алкохоличар, промискуитетен, неморален, насилник, криминалец... без визија за сопствената и иднината на другите, егоист, лицемер).
2.3. Травестит (хетеросексуалец, кој чувствува возбуда кога се облекува како женско. 80% од травеститите).
2.4. Психички болен (шизофреник, зоофил, педофил, некрофил ...фил...).
2.5. Бисексуалец (збунет стрејтер, или модерно речено “би-кјуриес“).
2.6. Транссексуалец (хетеросексуалец кој сака лице од спротивниот пол, но чувствува одвратност од своите природни полови органи, поради што бил подложен на операција за промена на полот).
3. Хомосексуалец (според карактеристиките)
3.1. Геј (Чесен и достоен граѓанин, НЕпромискуитетен, вреден, работлив, начитан, професионалец во својата работа, кој знае што е морално, а што не).
3.2. Педер (наркоман, алкохоличар, промискуитетен, неморален, насилник, криминалец... без визија за сопствената и иднината на другите, егоист, лицемер).
3.3. Травестит (хомосексуалец, кој се облекува како женско, со сите машки карактеристики на телото. 20% од травеститите).
3.4. Психички болен (шизофреник, зоофил, педофил, некрофил ...фил...)
3.5. Бисексуалец (збунет хомосексуалец, т.е. хомосексуалец без свое ЈАС, кој лесно подлегнува на околината и на општествените очекувања од него).
3.6. Транссексуалец (хомосексуалец кој сака лице од истиот пол, но чувствува одвратност од своите природни полови органи, поради што бил подложен на операција за промена на полот).
ОК?
Психички болни има и меѓу хетеро и меѓу хомо популацијата. Тоа е прашање кое ја засега целата популација, не едната група од наведените погоре.
A БУЉАШ е???
Идејата им е едноставна: женет сум, мисли си дека сум ситуиран, ќе се сексаме додека ми годи.-Кај мене на профил: “Само за сериозна врска“
-Ми пишува некој, 37 или 38 годишен, и ме прашува: “А може ли некој оженет и дискретен?“
-Кај мене на профил: “Само за сериозна врска“
-Ми пишува некој бисексуалец и ме прашува: “Од каде си? Не сум за врска. Да дојдам со кола да те земам? Веднаш те враќам.“
-Кај мене на профил: “Само за сериозна врска“
-Ми пишува некој бисексуалец и ме прашува: “Сакаш да се дружиме?“ Не, му викам. “Зошто?“-прашува овој. Да си ја прашаш девојка ти “Зошто“ што си ја спомнал кај тебе на профил. (човекот бил во врска со девојка, тоа јасно го навел на профилот, од друга страна бара машки...
-Со еден дури и месец време контактирав, без мсн, без ништо, а муабет сторивме за еден роман. “Геј сум, ова сум, она сум...“ И таман на кафе да седнеме, ми вика: “ама пред да се видиме, да ти кажам дека сум би“. И така, му посакав среќа во неговата несреќа, за да по еден месец повтороно ми пише, каде ми се фали дека сега е “ориентиран“ кон женски...
Ахахахахаха....Белград - град со 3 пати повеќе жители од Скопје.
Минатиот викенд педерчињата сакаа да прават парада, но нешто им пропадна поради тоа што ги НЕМА!!!
Епа сега во Скопје ги има 3 пати помалку.
И што ја држите темава отворена за некој што го нема?
Значи постојат хомосексуалци во двете партии на кои лукративноста од можностите кои истите им ги нудат не им дозволува да се залагаат за нешто кое го сметаат очигледно за помалку вредно.Еве, јас предлагам име на партијата: Партија на слободните либерали.
Зафатено е? Ќе треба да тркнам до Централен регистар да проверам за иметео
Смеам да отворам тема за ваква виртуелна партија на форумов?
Еве, и статут ќе напишам.
Да денешниве педери стварно испаднаа педери.Вака како што е, сте никаде. Всушност сте на бетар ниво од пред 10 години.
Апсолутно се согласувам со целиот пост, од почеток до крај ја опишува вистинската состојба. Сепак, нивната поддршка кон некоја од партиите, е заради ветувањата дека тие ќе го решат ова прашање ако дојдат на власт. Значи, станува збор за искористување на неповолната состојба на хомосексуалците во поголемите партии, како што самиот рече, заради “реперкусиите кон оние кои јавно ќе истапат, ќе бидат најблаго речено, деградирачки“, па желбата да се избегне ова, ја подгрева лажната надеж дека “овие моиве ќе го решат прашањево“.Значи постојат хомосексуалци во двете партии на кои лукративноста од можностите кои истите им ги нудат не им дозволува да се залагаат за нешто кое го сметаат очигледно за помалку вредно.
Тоа нешто е сексуалната ориентација...
ма каква „недоинформираност“??? какво весниче??? ретко на кое верувам... ама патем поминав низ белград и освен по некој графит „чекамо вас“ немаше баш некои проблеми.Ахахахахаха....
Недоинформираноста е полоша од незнаењето... не за џабе рекле.
Море чичко Алек, парадата во Белград ја откажаа затоа што српското МВР не може да гарантира безбедност! Се беа насобрале Гробари, Делии и другиот талог на српското општество, да покажуваат колку се јунаци врз незаштитените хомосексуалци. Ти вести гледаш? Весниче, нешто такво...?
не сум сигурен за тоа дека не постои.Не постои бог, а ете цел подфорум има за него отворено. Ајт тамо...
Бисексуалците :smir:1. Во МК има голема геј популација !
... Сега гледам дека им се намали бројот за 50.000 па сега ги имало 150.000 кај им ојдоа тие 50.000 гејој...
Прогон од општата популација врз хомосексуалците како организирано движење, постои само во вид на заплашување, дискредитирање и исмевање. Постојат и организирани ултра-националистички групи, поттикнати од религиски водачи, кои се активираат по потреба (геј-парада, протест против изградба на црква, протест против Владата...)2. Во МК има прогон и дискриминација на гејој
Ова го рече Фуере, официјалниот претставник на ЕУ во Македонија.3.За МК нема иднина ниту прием во ЕУ додека не се решат законски барањата на гејојте (брак посвојување деца)
...најголемиот број на земји членки на Еу самите НЕ ПРИЗНАВААТ гехј бракови како и дека НЕ ДОЗВОЛУВААТ посвојување на деца од страна на гејој. И тоа големи и моќни земји како Англија, Германија, Франција...