Каде можат Македонците да патуваат без визи?

• Креатор на темата Креатор на темата Геврек
  • Време на започнување Време на започнување
Абе Голи Кучиња,вие немате пари за цигари а не па да одите некаде :).
Во сите земји кај што сакаме да одиме ни требаат визи,таму кај што е сиромаштија до шија не ти треба виза ама па што ќе бараме таму? Мислам дека само за Африка не ни треба виза,за Русија ни треба ама таа се добива лесно...

Мислам дека и Русија не бара виза за македонски државјани.
- за Русија не ти треба виза за туристичко патување , ама ти треба гарантно писмо или ваучер. инаку за работа треба виза , која се добива врз основа на покана , еден вид гарантно писмо. режимот од двете страни се прокламира како безвизен ама мене ми изгледа како "безвезен ". така да ако патувате во Русија почнете со подготовките порано.:jaj:

- за Русија не ти треба виза за туристичко патување , ама ти треба гарантно писмо или ваучер. инаку за работа треба виза , која се добива врз основа на покана , еден вид гарантно писмо. режимот од двете страни се прокламира како безвизен ама мене ми изгледа како "безвезен ". така да ако патувате во Русија почнете со подготовките порано.:jaj:

Би рекол подобро заборавете на тоа,малтретирање до кочан,како да сакате да обезбедите карта за во вселената.

Би рекол подобро заборавете на тоа,малтретирање до кочан,како да сакате да обезбедите карта за во вселената.

во контекст со муабетов ми текна на ова...
малце да се насмееме вреди да се види :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom