Каде можат Македонците да патуваат без визи?

• Креатор на темата Креатор на темата Геврек
  • Време на започнување Време на започнување
Полска е земја од ЕУ и треба виза. Зависи за што идеш таму? Ако идеш туристички или со гарантно писмо ќе ти даат виза ако идеш по други причини не ни пробувај.

Дојде време и Чеси и Пољаци да ни глумат Американци, да беше Тито жив ќе умреше од мака.
Европско првенство во кошарка летото е во Полска затоа прашувам :)

Jas sakam da imame vizi za sekade i da ne mozeme nikade da odime bez da platime samo taka makedonceto ke se samosoznae koe e i zoste e blokirano nasekade vo svetot,ali se dodeka se setaat titovi sili niz drzavata t.e pro evrejski orientirani lugje ke imame goooolem problem.

SMRT ZA EVREITE

AKO IMA NEKOJ EVREIN NEKA UMRI

Европско првенство во кошарка летото е во Полска затоа прашувам :)

Картите се веќе распродадени КСМ добил само 200 карти...иако биле барани околу 2000...

Картите се веќе распродадени КСМ добил само 200 карти...иако биле барани околу 2000...

Всушност доволни им се 200 карти на КСМ бе,или мислиш дека предизборно се напикани 2000 нови “нишајврати“?:toe:

Jas sakam da imame vizi za sekade i da ne mozeme nikade da odime bez da platime samo taka makedonceto ke se samosoznae koe e i zoste e blokirano nasekade vo svetot,ali se dodeka se setaat titovi sili niz drzavata t.e pro evrejski orientirani lugje ke imame goooolem problem.

SMRT ZA EVREITE

AKO IMA NEKOJ EVREIN NEKA UMRI

Малку off, но битно...: на тоа ЕВРЕИТЕ??? ...ќе им помогнеш некако во тоа УМИРАЊЕТО или стандардно..само ќе се курчиш ко сите копиљаци овде ????

Мислам дека и Русија не бара виза за македонски државјани.

Vo Srbija, Bosna, Hrvatska i Crna Gora uste malku do fajrontot.........se drugo e triper kombinacija....I DEBELO PLATENA VIZA, AKO TI JA DADAT.... POSLE SOLIDNO LIGAVENJE NA PRAGOT NA AMBASADATA... :)

.najednostavno resenie??? Bugarski passport...:) i Gwujo ke ti potvrdi...

a dali nekoj razmisluva ako dobieme vizi za vo evropa koga togas mora da padne sengenskiot zid kako ce se otkazes od bugarskoto drzavljanstvo i za sto ce go koristis sega go koristat za koli da vnesat i da patuvaat bez vizi kolku jas sto znam

Полска е земја од ЕУ и треба виза. Зависи за што идеш таму? Ако идеш туристички или со гарантно писмо ќе ти даат виза ако идеш по други причини не ни пробувај.

Дојде време и Чеси и Пољаци да ни глумат Американци, да беше Тито жив ќе умреше од мака.

а каква е процедурата во Полска ..
запознает си ...
и даваат лесно визи или?

a dali nekoj razmisluva ako dobieme vizi za vo evropa koga togas mora da padne sengenskiot zid kako ce se otkazes od bugarskoto drzavljanstvo i za sto ce go koristis sega go koristat za koli da vnesat i da patuvaat bez vizi kolku jas sto znam

Ќе му најдат примена АЈ ти не се сеќирај...
Не верувам дека некој ќе се одкаже од БГ Пасош...

Ќе му најдат примена АЈ ти не се сеќирај...
Не верувам дека некој ќе се одкаже од БГ Пасош...

I jas se slozuvam deka ce mu najdat primena kako predavnici na makedonskata kauza

и што кога ќе ни ги укинат визите(мене ми е сеедно и онака немам пари да шетам) ДАЛИ ИМАТЕ ПАРИ ДА ШЕТАТЕ!!!!што ќе правам јас со визата во пасош,а немам пари ни карта да купам до Љубљана?????????

Од кај па ова сега дека се распродадени картите и дека само 200 ни дале?? :tapp:

баш овие денови се заебававме со друштвото :) хах, иаме гратис визи за у Курац :) на кој не му се допадне има место во чартер лет до Три Пичке Материне :) ... ... ... разбивање монотонија загарантирано :kesa:

zakon!!!!!!!!!!!!!

Za vo Tunis ne ni treba viza, toa go zboram od iskustvo..... Vo Avion bea Amerikanci Svajcarci, Germanci i Franzuzi, site platija za viza, zamislete samo jas i mojata partnerka ne...... :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom