Фан клуб: Престон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
С

Спенсер

Гостин
гледајќи клипови на ју тјуб,наидов на следниве...

знае ли некој нешто повеќе за овој клуб од австралија?? престон МАКЕДОНИЈА, со навивачи Македонци,кои се отидени во Австралија,јасно се слуша скандирање МАКЕДОНИЈА,МАКЕДОНИЈА!!...па ме заинтересира малце:vozbud:

Има ваков фан клуб. Модераторите го затворија....јбг, со самото тоа што нема Македонци од Австалија на форумов нема ни симпатизери на клубов:toe:А и многу спамери ќе имало по овие фан клубови....епа пак јбг....нема да мора да пише по 3-4 поста на својот фан клуб за време од пола саат па ќе пише и по другите фан клубови читај на помалите клубови
Инаку целото име е Престон Лајонс

Имате еден клип, сега ме мрзи да барам...македонците т.е навивачите на овој клуб како ги бркаат навивачите на еден грчки клуб од таму, многу е јако! Ако го најдем ќе го постирам...

Имате еден клип, сега ме мрзи да барам...македонците т.е навивачите на овој клуб како ги бркаат навивачите на еден грчки клуб од таму, многу е јако! Ако го најдем ќе го постирам...

:angry3::angry3::angry3:

оној на првион клип да не е воџата...некако многу ватрен а и сите навивачи

:angry3::angry3::angry3:
Лош е квалитетот на видеото...али сепак...ние вака ќе реагираме и ќе ја браниме Македонија коа ќе станеме малцинство у своја држава.... :)
:toe:Браво за овие Македонци...

ја сум слушнал дека скоро на свака утакмица се пуни стадионот и знам еднаш дека биле први у некоја лига у австралија(не е прва лига само тоа знам)изгледа втора лига беше(австралиска втора лига)

ја коа ја отварав темава,ми пиша: слободно отворете,нема вакви слични теми (така нешо), дека таа е престон лајонс,а оваа престон Макекедонија...нека ја спојат модераторите:vozbud:

е тоа незнам..незнам каква им е лигата...на колку региони/лиги е поделена..треба да се контактираат некако,да ги прашаме:vozbud:

ја сум слушнал дека скоро на свака утакмица се пуни стадионот и знам еднаш дека биле први у некоја лига у австралија(не е прва лига само тоа знам)изгледа втора лига беше(австралиска втора лига)
u avstralija ne postoi prva, vtori itn. liga, tuku najjakata liga e nesto kako NBA u kosarka, nema ispagjane, se igra so plej-of, i sekoja godina igraat istite ekipi i normalno placaat participacija za da igraat. Preston igra vo ligata na sojuznata drzava Viktorija koj funkcionira po ist princip kako ligata na Avstralija. nekolku godini bea i sampioni na Viktorija, a osven Preston ima i drugi makedonski ekipi koi igraat niz avstraliskite ligi (Altona Megjik Vardar vo Viktorija, Ilinden Rokdejl vo Nov Juzen Vels i dr.)

Шо ќе ја спојуваат, шо ќе ја отвараат. Нема фанови на овој клуб и точка

:locked: . . . дел од причините се веќе наведени . :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom