К-15 Репродукција

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
Еј да, ме потсети. Марко и Барбара се брат и сестра. И Марко е супер.

Тој од Кавадарци мислам дека се викаше Момир Колев. Интересен е како појава, но досаден е со начинот на зборување. Подобро би било да зборува на кавадаречки дијалект.
Интересен е Момир,ама не ми се свиѓа цело време да зборува така.Се согласувам со тебе дека е подобро на кавадаречки да зборува.Од другите овој од Куманово добро се снаоѓа,а и Стојна не е лоша.

Интересен е Момир,ама не ми се свиѓа цело време да зборува така.Се согласувам со тебе дека е подобро на кавадаречки да зборува.Од другите овој од Куманово добро се снаоѓа,а и Стојна не е лоша.
Момир го избираат поради гласот, има некаква креативност башка денеска беше интересен како ''бајач'', добро се снајде.

За Стојнето не треба да зборувам сите ја фалат неа на сите им е фаворити !! ЗАКОН, само напред!

вечерва во 20 часот официјално ќе кажат кој тројца ке влезат во К-15 ќе биде закон најверојатно !!!

Абе дајте нешто линк за да го гледам во живо, ја нема на зулу к-15, дајте нешто друго :cuc:

некој да не го знае клипот со цацко кога јаде пица, сакаат да му ја сечат осум парчиња, и тој вели абе сечи ја на две, осум ного ќе ми се:helou:

Уфф, многу ми е жал за Момир, тој помисли дек тој флезе:):(
И сега кога ке ги дават новите ликови?

Мило ми е што влезе Стојна, сега кога има и струмичанка во К-15 па сигурно ќе има и креативни скечеви поврзани со Струмица и интересните случувања тука.

Мило ми е што влезе Стојна, сега кога има и струмичанка во К-15 па сигурно ќе има и креативни скечеви поврзани со Струмица и интересните случувања тука.
Да да точно така..
А знае некој кога ке ги дават??

Jeсссс не влезе типот што го копираше Пабло Франциско

Влегоа Барбара од Охрид, Стојна од Струмица и тој дечкото од Битола.

Јес, најдобрите дефинитивно. Шупакот шо го копираше Пабло Франциско требаше од сам старт да го снема, тапа фраер беше дефинитивно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom