К-15 Репродукција

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
Останатите финалисти ќе бидат прикажани денес, утре и задутре во редовните термини на К-15. :smir:

n109509553764_2659.jpg

:tv:

Добри се сите сега, ги гледав скечовите и се онака преокеј. Едино шо не го бива е оној сурушон шо го имитира Пабло Франциско, едноставно го тупи со гласот и е баш соооооу фејк. К 15 се познати по оригиналноста, не по копирањето

Треба малку да се опуштаат и да си бидаат по реални..

Денес, 24 јуни во 18.15, 20.15 и 23.00 ч на К-15 ТВ скечoт на Стојне заедно со Миле Паника и д-рка Жаки...:vozbud:

Повеќето што влегоа во финалните 9 се добри.

Мој фаворит е Барбара од Охрид. Прво ми беше Стојна, но искрено ме разочара. Лоша и е дикцијата, делува многу стегнато, напорна е за слушање. Се согласувам дека имаше најдобар настап на аудициите, но во сќечовите ми изгледа како сосема друга личност.

За разлика од неа Барбара е преприродна, се гледа дека е скромна и нема трема. Дефинитивно е талентирана за глума и одлична беше во сќечовите. Го засени Тошо во скечот, а другите двајца што ги гледав денес, Стојна и тој што викаше чоече се изгубија покрај Миле Паника и Ристо т.е. Бранко.

Мене овој ми е најфаца: :)

http://www.k-15.com.mk/videa.asp?id=241

Најсмешен ми е, сосе став, интонација и дијалект... И другиве се добри, само тој шо си го мења гласот ми е прилично несмешен. :/ Мислам дека кога би си зборел природно на кавадаречки (мисла оту е од таму) би бил посмешен.

Мене овој ми е најфаца: :)

http://www.k-15.com.mk/videa.asp?id=241

Најсмешен ми е, сосе став, интонација и дијалект... И другиве се добри, само тој шо си го мења гласот ми е прилично несмешен. :/ Мислам дека кога би си зборел природно на кавадаречки (мисла оту е од таму) би бил посмешен.

Еј да, ме потсети. Марко и Барбара се брат и сестра. И Марко е супер.

Тој од Кавадарци мислам дека се викаше Момир Колев. Интересен е како појава, но досаден е со начинот на зборување. Подобро би било да зборува на кавадаречки дијалект.

Сеа каа ќе го сретнам Момир ќе му речам да смене со начинот на зборување... ама сепак точките до сега во целост му беа врв, мој фаворит.. :smir::tv:

Ги има негде видеата од финале или суперфинале на нет?:toe:

Абе супер се,ама јас си мислам дека никој неможе да ги замени тошо,миле и цацко.

Абе супер се,ама јас си мислам дека никој неможе да ги замени тошо,миле и цацко.

Мора да им се даде шанса. Токму стравот од тоа дека тие се соочуваат со легендите од К-15 можеби ги прави како несигурни, но секој почеток е тежок и треба поддршка.

А оваа Стојна од каде е?

Струмица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom