- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 1.035
- Поени од реакции
- 44
да те прашам нешто дали ти сисе заентересирал за некој,проект од ОТП?Da da se slagam deka ne se kako so treba jas ne mozam da sfatam nikako so saka da kazi postojano zboruva za nekoj dokumenti, fakti ke dokazuval nesto na nekoj ne znam. Ti se gleda deka poubavo go znaes i znaes nesto poveke od nas stom taka go kritikuvas.Toj najverojatno e nekoj samouk inovator ili ne znam, de kazi ako znajs.
и си направил филмче,ова ке направам она ке направам вака така,па цел свет кеме знае ке заработам многу пари итн,но поминало некое време и си сфатил дека тоа е само фантазија и си баталил,арно ама тоа тебе тисе случувало кога си бил 5 или шесто оделение,а на типов му се случува на постари годинии од иноватор нема И а камоли ватор, знаеш јас кога бев 2 или трето оделение незнам точно кога си конструирав авион кој ке лета н водена пареа,арно ама сватив дека тоа нее можно по некое време и пзи дете бев па го сватив тоа :helou: арно ама типов неможе да свати дека нее така како во неговите филмови,сега друго кети кажам неколку души овде на форумов сме пионери во неколку технолошки или хемиски области,па не крекаме али типов навистина почна да ме нервира а иницјална каписла за нервозата беше цитат,, СВЕМИРСКИТЕ БРОДОВИ КЕ ЛЕТААТ СО ПОМОШ НА ФЕДЕРИ,,ЗАТВОРЕН ЦИТАТ ова господинот го изјави на нацјонална телевизија , и ај сега кажими колку ум има, абе децана па ке речат овој ненормален е,а не пак некој сериозен човек,истата приказна ко со оргонот,тие оваја и биопирамидата,и магнетите за заштита итн,еве нека ни покаже како неговата ,, МАШИНА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕНЕРГИЈА,, ја снабдува неговаѕа куќа со струја без никаква помош од нигде и тоа да биде константно и самостојно а под тоа мислам само од неа , јас на плоштад тенџере гомна јадам пред сите,абе незнае да направи разлика помегу парабола и променлив бран