Толку едноставно :)

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
Имав едно кратко,јасно и едноставно прашање.
Дали не сметате дека е крајна увреда за сите нас лицето Хорхе (или whatever, Ѓорѓе) Иванов да ни биде претседател?

Дали не се срамат оние кои што партиски го гласаа?
Дали сметаат дека условно кажано `човек` (пошто ова е универзален примерок кој што покажуе дека човекот постанал од мајмун) како гореспомнатиот смее да ја претставуе Македонија пред цел свет?
Човече... :tapp:
овој дебилен ашов не знае две реченици да склопи,не па со дипломатска умешност да заврши некоја задача од важност за Македонија.
:toe:

За мене, он е првиот примерок на нешто,коe што никогаш,ама баш никогаш нема да го ословам со претседател.

И Трајковски не го признаваа и Бранета не го признаваа, ПА сега и Иванов не го признавате.

Вас не ви се наоѓа крајот. :toe:

Изгледа Ти ни самиот не се сакаш. :smir:

овие клипојве и за време на кампањата ги гледавме и народот сепак си го каж=а своето
Немој да ми го вреѓаш народот,аман...
Самата помисла дека е возможно сите 400.000 што го гласале да бидат (`паметни`) како него,ме тера у очај,право да ти кажам.

Пошто ако е така... ни нема оправија.

Ајде доста со оваа тема досадна ви одржавме лекција и на вас и на лигавиот Квазимодо Фрчкоски

Во кома беа досега, сега се освестуваат и се присеќаат што му се случило. :pos2::pos2::pos2:

Самата помисла дека е возможно сите 400.000 што го гласале да бидат (`паметни`) како него,ме тера у очај,право да ти кажам.

во иста дилема и очај паднав кога победи лицето БЦ

Потоа што....

Земи чукај глата

:tapp::tapp::tapp::tapp:

500.000 не биле паметни, тој бил Паметен. Ц ц ц :tapp:

канта другарче за темава ....
па и насловов ...
важни се делата ...
и да не знае да зборуе поарно одколку некој ДОКАЖАН антимакедонец
ете толку едноставно ...
Така е ајде очекуваме ново нешто што смислил Бранко а овде што треба да го дистрибуирате.Не е интересен Горге за врегање

ти не си македонец
немој мене да ми го вреѓаш народот
ти си го кажа своето пред около година дена

А ти 260.000 што гласаа за Фрчко ? Ама сигурно ти најпаметет од сите

Лошо арно наш си е зар ќе дозволите сеуште да бидеме држава во која дел од народот гледа со потсмев кон претседателот....Мислам дека доста беа лициња,граѓаии ...покажете малце поголема култура и доблест од оние кои во изминатиот период со потсмев гледаа на претседателите на Македонија.

Лошо арно наш си е зар ќе дозволите сеуште да бидеме држава во која дел од народот гледа со потсмев кон претседателот....Мислам дека доста беа лициња,граѓаии ...покажете малце поголема култура и доблест од оние кои во изминатиот период со потсмев гледаа на претседателите на Македонија.
Човек....
извини,ама стварно не можам.
Мислам се,се...
ама толкава мизерија ко овој Хорхе не може да поштуем.
Ни у сон... батали.

Човекот не се снаоѓа добро пред камери, има многу од светските лидери што не се снаоѓаат пред камери исто, дали тоа значи дека не ги бива за политика? И најлошото е што цреповите од СДС му надоврзуваат 1 лапсус што го направи тој пред камера, и го повторуваат 100 пати :) Честито нека им е.

А ти Зев, не заслужуваш ни човек да ја арчи тастатурата за да ти одговори.

Човекот ни е претседател, луѓето го избраа. Мнооогу лошо звучи во секоја изјава; комплетно неелоквентна личност. Од сруга страна студентите на кои им бил професор имаат многу високо мислење за него.
Прилично контрадикторни информации и перцепции...
Останува да видиме; човекот нема искуство со јавни настапи, можеби е едноставно трема во прашање.

Човекот не се снаоѓа добро пред камери, има .
А бе Yuze...
90% од работата што го очекуе (според Уставот на Р.Македонија и овластувањата кои што ги има претседателот) му се сврзани точно со тоа добро да се снаоѓа пред камери.

Браво! Коментар на место!

Човекот не се снаоѓа добро пред камери, има многу од светските лидери што не се снаоѓаат пред камери исто, дали тоа значи дека не ги бива за политика? И најлошото е што цреповите од СДС му надоврзуваат 1 лапсус што го направи тој пред камера, и го повторуваат 100 пати :) Честито нека им е.

А ти Зев, не заслужуваш ни човек да ја арчи тастатурата за да ти одговори.
Но тука мора да се разграничи една работа..Некој тоа го прави од идеологија, а друг поради зелени банкноти..
Ангела Меркел типичен пример на политичар кој не се снаоѓа толку пред камерите...А е еден од најуспешните политичари во Германија последниве 2 декади...
Но од друга страна, што аир видовме од Бране, Љубче кои ептен се снаоѓаа пред камерите??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom