Секс под седативи (Виагра, алкохол, extazy, weed..)

• Креатор на темата Креатор на темата ElectriX
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јануари 2005
Мислења
26
Поени од реакции
1
Која е разликата на сексот без и со седативи? Ваши искуства и забелешки...

Незнам, никогаш не сум бил „допингуван“ за време на секс. :|

Вијаграта знаеме какво дејство има. Алкохолот ти отвара желба, ама ја намалува потенцијата. За тоа другите 2, не знам.

Acid напиша:

Вијаграта знаеме какво дејство има. Алкохолот ти отвара желба, ама ја намалува потенцијата. За тоа другите 2, не знам.

Ајде сеа не се праи да не речам што.. Јас сум пробал на се и можам точно да ти кажам како и што... биди реален не се страми не те кажувам дома хехе

ElectriX напиша:
Acid напиша:

Ајде сеа не се праи да не речам што.. Јас сум пробал на се и можам точно да ти кажам како и што... биди реален не се страми не те кажувам дома хехе
Па јас ти викам дека не сум пробал. А ти чим си пробал, ти не се срами и сподели искуство. :wink:

Acid напиша:

Ne se sekiraj ima vreme mlad si :pos: .... a i kako i da garant ednash vo zivot ke si probash barem ona prvoto.... zboram vo dalecna idnina toa... :wink:

Разлика има нормално, а која е не ја знам по име :pos: Само со алкохол знам, и интересно е донекаде :P

uffff....sea ako pocnuvam da razkazam...ne znam od kade da pocnam i kolku strani ke trebat.....
negro.gif

Јок бе, кои седативи кој бакрач.
Плиродно тлеба да се лаботи бе! само плиродно.

Старите арно рекле на времето, не можеш два бостана у иста рака да држиш. :wink:

Ecstasy makes girls wanna fuk and fuk and fuk....ај толку :wink:

Тревата ти прави филм но мораш да успееш да е контролираш, зошто во спротивно таа ќе те згази(блекаут). Не игра некоја голема улога при секс освен тоа што максимално влијае на кондицијата (down and down and down...):)))))))
Но, може да се каже дека прави екстра филинг во опуштањето и заборавањето на секојдневните случувања и проблеми.

Бело.

With a bit of luck, his life was ruined forever. Always thinking that just behind some narrow door in all of his favorite bars, men in red woolen shirts are getting incredible kicks from things he'll never know.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom