Среќен роденден Crazy in Love!

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.470
Поени од реакции
25.437
Ја отворам темава порано 35 минути ради шо некој шалабајзер после ќе ја отвореше за да добијат зеленко или ватевр.
И не ми е гајле, и онака јас си планирав мх мх :)

Среќен роденден Марија, да ти ги посакам сите наредни 365 дена да ти бидат среќни и исполнети.
Ти посакувам пред се добро здравје, успех во тоа што студираш, среќа во бизнисот. Нека животот ти биде исполнет со љубов пред се.
Морам да те предупредам дека и понатака треба да продолжиш да пишуваш прекрасни постови како и до сега, и твојата незаситеност да не премине во заситеност.

Незнаев каква слика да ставам да го красит овај пост и зато си дозволив моја креација.
zacrazy.jpg

Среќен роденден (^)(^)(^)

Среќен роденден, сите желби нека ти се исполнат, многу среќа, здравје и љубов. Остани таква каква што си.:smir:
( се надевам на скоро запознавање :pipi:)

Среќен роденден и се најубаво. :smir:

Среќен роденден Марија и се најубаво. :smir:

Марија не е веќе тинејџерка. Не не` дружи :(.

Среќен роденден Мацо, сите желби да ти се исполнат, да си жива и здрава, да си завршиш факултет со време, ти посакувам многу дожд во оваа 20та година, да си го најдеш својот Ромео и да даде Господ да те изгласаме за претседател во некое подобро време.

Ај па планирај деновиве едно кафе да се видиме пред да ми почне dead end периодот :)

Среќен Роденден сите желби нека ти се исполнат и се најубаво во животот.

Ајде Мацо драга и јас вака пред време. Најнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнај (ова нај со копи пејст го правев) СРЕЌЕН РОДЕНДЕН... Сите желби да ми ти станат реалност и ред други работи кои си ги сакаш на тацничка да ти се сервираат сами:) You know what I mean:)
И што друго да кажам освен уште еднаш ВЕРИ ХЕПИ БРДЕЈ:):smir::smir::smir:

Срекен роденден :smir:

Маченце, нека ти е среќен роденденот и се најубаво, сите желби да ти се исполнат, повеќе среќа во љубовта и да не бидеш толку срамежливо.:back:

Неа сакам посебно да и го честитам роденденот и да и посакам да пишува уште многу прекрасни постови :smir:

П.С. Џимеј може и мене да ми направиш една ваква креација:pos: кај ти истекна ова секоја чест :pos2:

:vozbud: Oo Маца Среќен роденден се најубаво здравје пред се потоа успех на факултет,пари,љубов и се останато :pipi:

Среќен роденден и сè најубо!:smir:
Еве ти и една скромна чоколадна торта...
heart%20cake2.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom