Videoto e top svaka ti cast nemam zborovi. Samo me nerviraat lugeto koi mesto da se trudat da mu dokazat na svetot deka sme postoele, postoime i deka ke postoime tie se raspravaat i navreduvaat kako mali deca. Pa dajte luge ziti Boga ako nie megusebno se navreduvame i "koleme" i drugite ke go pravat istoto, i onaka ne omalovazuvaat. Mi se place koa ke vidam ili slusnam takvi raboti. Kako pravnuka na Metodija Andonov-Chento (prviot makedonski pretsedatel) me boli dusata i kako nekoj noz vo srce da mi zabiva koga megusebe braka i sestri se navreduvaat. Ako se splotime kako vo minatoto, niedna bitka sto nasite predci ja vodele, nema da bide zaludna. Dajte luge pa Makedonci sme, edni i edinstveni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Makedonija ke ostanane na Makedoncite. Sakam da go ostvaram sonot na pradedo mi, zatoa sto toj ne zagina oti ne ja sakase Makedonija, zagina oti ja sakase i se borese za Makedonija, a koj go predade? Sopstveniot narod go predade!!!!!!!!!! Pa sega vie odluceto sto ke pravite!!!