Покер на Фејсбук

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
А што ке кажете на оваа рака?

5614_104006333873_671178873_1991980_1152921_n.jpg

Некогаш ми иде да го фрлам комјутерот на патот.

јас скала од рака,нему ке му извади боја на последна карта.:nesvest::nesvest::nerv::nerv:
Нема шо да се нервираш и јас се нервираах порано ама саа не се замарам, направих 70 милиона за пола саат ги изгубих на два кеца губаш на два попа губаш...
Ич не е реално на фејсбук ама тва е :)

[URL=http://img691.imageshack.us/i/17364160.png/][/URL]

Јас сум овој со две моми. (ме болеше главата цела вечер)
Добра песна имаш на десктопот брат :pos: Ферус-Инијеска гајда :pos2::pos2:

хаха...Оди слуши га...Страшна е :cug: :pos2:

Повторно со две моми... :nerv::nerv::nerv:

abe da ne znae nekoj kako da go isklucam toa klikaneto dodeka igram(koga neoj plaka i koga jas sum na red toa zvonceeto) :smir:

Кој деген сум таман пак кренав добра пара (10м) отидоа одма сите за неполна минута со пар двојки ме собра а ја во рака К.А детелина

abe da ne znae nekoj kako da go isklucam toa klikaneto dodeka igram(koga neoj plaka i koga jas sum na red toa zvonceeto) :smir:

Имаш едно ко звучниче лево од тоа кај шо пишува кои се онлајн. Ме мрзеше слика да ставам:)ваљда ме сфати:)

Кога ќе го претиснеш станува црвено и нема глас.

А да имаш фул на флоп, а он да извади покер на турн и ривер? :pos2: Е тоа еднаш ми се случи.

file:///C:/Documents and Settings/Ivan/My Documents/My Pictures/untitleddaaddasd.bmp

Јас сум овој со две моми. (ме болеше главата цела вечер)

:/

Да ти се одигра покер.

Покеров почна да ми здосадува веќе ептен е некако наместено компјутерски :toe:

1. Луѓево ја претераа со фејсбук
2. Луѓево ја претераа со покерот
3. На факултет еднаш слушнав дека јак бил покерот. Напрајв фејсбук саде за то, и играв само покер. Другите глупости што фејсбукот ги нудит ги избегавав.
4. Имаш 1000 долари (пример). Седнуваш на маса со влог од два долари. Некој со вкупно чипови - 30 000 000 оди фолд кога ти правиш raise на 3 долари.
5. Ебате бељата. Што луѓе ќе беа
6. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom