Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секоја година ја најавуваат како најдобра и секоја година испаѓа се по срање и по срање!
2009 мрдна малце со лиценцата за ЛШ и со Кариера на играч ама 2008 беше катастрофа на катастрофите!
подобро да склучат договори само со најјаките клубови барем да не мењавам имиња на играчи или грбови и да не се глупираат со некој заебани играчи како досега на пример го зимаш роналдо го ораш цел терен и влеваш сосе топка во натре!

кога ке излезе оваа игрица право и ако јас имам се пријавувам:smir:

Да се здружат фифа и конами да направат заедничка игра ќе се скараат како да се вика играта.:pos2:

кога ке излезе оваа игрица право и ако јас имам се пријавувам:smir:
WTF ..??

Да се здружат фифа и конами да направат заедничка игра ќе се скараат како да се вика играта.:pos2:

Хмм фифа и конами? wtf again.

Подобро би било да кажеш KONAMI и EA Sports иако ЕА Sports не ја прави фифа. :helou:

Али мислам дека погоре кажаа, will never happen. :)

WTF ..??

Хмм фифа и конами? wtf again.

Подобро би било да кажеш KONAMI и EA Sports иако ЕА Sports не ја прави фифа. :helou:

Али мислам дека погоре кажаа, will never happen. :)
Грешка во пишување инаку се знае дека нема шанси тоа да се случи.

Грешка во пишување инаку се знае дека нема шанси тоа да се случи.
hehe,od kaj da znaes,ako sakaat nesto podobra igra da napraviat bi mozelo toa da se sluci,inaku bi se vikala na primer:FifaPes 2010 :D

Муабетов ептен ви е глуп, ако се здружат ќе биде најголемата катастрофа после атомските бомби.

Последнава страна само со глупости ја наполнивте. Да се здружиле Konami и EA, боже сачувај. Само да средат судиите, да лиценцират клубовите, мада не е тоа толку битно... и да има повеќе клубови од балканските простори.:toe: Исто така голманите многу често киксаат во 2008 и 2009, сами си ги дават головите од корнер, играчите често забегаваат и то...:nesvest:

Се надеваме дека Конами ќе ги исполни сите ветувања и да ги потсреди горе наведените работи. Сепак, останува да чекаме до Октомври.

Early Release Whispers Return

messi2-fcbarcelonavsbayernmunich.jpg

I wish I had something more concrete on this, but I haven’t got anyone willing to commit to their name to this story - due to obvious repercussions. I’ve had a number of people saying that PES 2010 is definitely hitting early this year, maybe even September. These people are to be trusted, and all of them don’t exclusively work for magazines or gaming sites.

I can’t get any sort of official confirmation, as Konami don’t respond to rumours. As soon as we get any sort of confirmation we’ll let you know. For now, the possibility of PES 2010 coming out earlier than usual just wont go away.

http://winningelevenblog.com/blog/early-release-whispers-return/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom