Каде за први мај?

• Креатор на темата Креатор на темата Македон91
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Tрпејца ќе ојме, ама штотуку ја добив најрадосната вест во мојот живот, така да можно е да го жртвувам овој први мај и да останам дома...
ништо не се знае, зависи какви ќе се околностите.
Знам дека ќе ми е криво ако не отидам, ама можеби жртвата ќе се исплати :wub:

Во Будимпешта.

Уште незнам ваљда некаде по селава хехе со друштво:toe:

Ма работа:vozbud:
На втори во Охрид (ако иде се по планот):vozbud:

Дојран како и секоја година :toe:

На велешко со шатори другари и голема уживанција:vozbud:

Tрпејца ќе ојме, ама штотуку ја добив најрадосната вест во мојот живот, така да можно е да го жртвувам овој први мај и да останам дома...

Да :)
Идај мор!

И ко шо глеате ќе ојме со весов со емка со такви некојси (милена не ми се љути шо не те спомнав за тебе не знам дал ќе ојш со нас или со џимчо), пул и некој од класов и некој од ваму таму и така.
Појќево ќе останвиме на спиење и убо ќе е највероватно...

Да :)
Идај мор!

И ко шо глеате ќе ојме со весов со емка со такви некојси (милена не ми се љути шо не те спомнав за тебе не знам дал ќе ојш со нас или со џимчо), пул и некој од класов и некој од ваму таму и така.
Појќево ќе останвиме на спиење и убо ќе е највероватно...

Трпејца, со овие двеве над мене, мојт и Милена да дојдит, се надевам супер ке си поминиме :helou:

За Дојран, 3 дена ке го славиме. Од Петок до Недела. Во вила ке сме, со другарите/ките.

Каде и да сме..важно да сме во добро друштво:smir:

Па не е баш само 1-ви е неработен ама овој пат се шрекнува петок да е баш па излегува идеш некаде четврток попладне и се враќаш недела попладне :vozbud:

За опциите овој 1ви мај ќе размислувам дополнително.... ама сигурно ќе биде некаде на чист воздух

Охрид или Драчевзбург кај едно другарче во викендица со друштво:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom