Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај го има ова освен топ-шоп? (овој е тој од Џек Лалејн така? :))
има сегде соковници такви, само не се од ЏекЛалејн .. е сеа, у Бугарија пред некое време, старците донесоа тостер & соковник за 25евриќи ..

има сегде соковници такви, само не се од ЏекЛалејн .. е сеа, у Бугарија пред некое време, старците донесоа тостер & соковник за 25евриќи ..

Тие од бугарија соковниците, изгледа црнец стаиле внатре да го цеди сокот наместо соковникот :pos:

Фала ви!

е оти? си работи ко нов, досега нема дефект нешто :)

И јас знам од реклами, ама ми треба некој искусен и (пре)задоволен сопственик на некој соковник, да знам што да земам :)

Ми имат правено и имам пиено неколку пати сок од Пауер Џусер, добар е стварно. Точно е тоа дека вади 102% од овошјето .. :) :)

АвтоПазар, локација?
ANYONE?
маџари.
од автокоманда кај макпетрол бензинската вртиш десно... и само право по тоа улицата... после пола километар - километар од десна страна ќе го видиш...
има само коли, ги нема оние пропратни тракатанци што ги имаше на стариот автопазар

АвтоПазар, локација?
ANYONE?
маџари.
од автокоманда кај макпетрол бензинската вртиш десно... и само право по тоа улицата... после пола километар - километар од десна страна ќе го видиш...
има само коли, ги нема оние пропратни тракатанци што ги имаше на стариот автопазар

Тракатанците ми требаат ...
Мислам дека сеуште постои делот што продаваа свашта, ама не знам каде е преместен.

Strech maici bodybuilding bluzi na ramki na kusi i takvi stvari ...

Има ли по нашиве продавници маска каква што носи V во V for Vendetta?..:)

Сакам да земам соковник.

Кој е најдобриот соковник money can buy кај нас? :)

Ја имам bullet express и задоволен сум. За цена,мислам дека беше 8000. Освен како соковник,може да се користи и како блендер,за салати,миксер....

--- надополнето ---

Каде може да најдам електрично пикадо??

Ако прашам во темата градови кој знае дали ке види некој, затоа тука!

Ако сака некој да сликне на http://maps.google.com/ каде точно е ресторанот Ромео и Јулија ми треба итно денес да дознаам!

ПС. Фала одпозади!:smir:

--- надополнето ---

Ја имам bullet express и задоволен сум. За цена,мислам дека беше 8000. Освен како соковник,може да се користи и како блендер,за салати,миксер....

--- надополнето ---

Каде може да најдам електрично пикадо??

Зависи во кој град си ги имаш на огласите на Реклама 5 или Пазар 3.
Скоро во секој град ги има!

Кај има преставништво издавачката куќа Силсонс?
Ако не, во кои книжарници најчесто им се застапени нивните книги?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom