Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
немора никој да глуми доставувач. Имаш сити бајк, имаш спиди, такси компании...
така да има како... само треба да отидеш да одбереш цвеке ова она...

High speed камера во Скопје? Ми треба да снимам нешто, не да ја купам, значи како услуга (ќе си платам, секако).

High speed камера во Скопје? Ми треба да снимам нешто, не да ја купам, значи како услуга (ќе си платам, секако).
Мислиш на камера што вади многу FPS ??

..Ај и ја да прашам , место за печатење маици низ СК, каде има и цена ?

Мислиш на камера што вади многу FPS ??

..Ај и ја да прашам , место за печатење маици низ СК, каде има и цена ?

Во рамстор горе има едно, таму се најефтини али ја коа принтав не моеше на црна мајца да принта типот, не знам таму шо му била фрката...Ако однесеш твоја маица е поевтино секаде...
Имаш и одма до јбт едно мало и напикано продавниче, по скаличи нагоре се качуваш.. коа стоиш свртен какај јбт - десно :)
И малце подесно од јбт, само од другата страна на улицата, пред студентскиот има еден ѕид со некои графити - доле у подрумот принтаат маици...

Цена, ваму во рамстор околу 400 денари е од 2те страни, без разлика колкава е сликата, а мислам дека околу 300 е ако е твоја мајцата...
:)

Кај можам да најдам јојо сo yomega brain?
или батерфлај јојо?

^Батерфлај стриктно кај нас нема(мислам од некоја фирма), има во Икона некои ноунејм јо-јоа али тој стил се. Само заебани се малце, од искуство ти кажувам, значи се заглавува конецот меѓу лагерот кога го фрлаш(не онака бабски), а и конецот ќе треба да го смениш после 1 месец активно користење(кај нас нема конци)...

Во рамстор горе има едно, таму се најефтини али ја коа принтав не моеше на црна мајца да принта типот, не знам таму шо му била фрката...Ако однесеш твоја маица е поевтино секаде...
Имаш и одма до јбт едно мало и напикано продавниче, по скаличи нагоре се качуваш.. коа стоиш свртен какај јбт - десно :)
И малце подесно од јбт, само од другата страна на улицата, пред студентскиот има еден ѕид со некои графити - доле у подрумот принтаат маици...

Цена, ваму во рамстор околу 400 денари е од 2те страни, без разлика колкава е сликата, а мислам дека околу 300 е ако е твоја мајцата...
:)
фала ,, ке проверам на 3те места .. ;)

Сакам да принтам маица, ама по некоја разумна цена не 800!
Зошто обични plain маици немам, имам повеќе идеи никако да се одлучам за една. Жити се не ме праќајте кај зелено пазарче, ме изгореа таму :/

Контакт, бројче, веб страна од некој што изработува добри визит карти по разумна цена :)

има ли во скопје негде продавница за неопренска опрема?

Каде можам да најдам од оние „електрични“ цигари? Колку пари се?

Отприлика за наоѓање е прашањево :), кој има мп3ки од Азра и Индекси нека ми пише ПП, аман, татко ми ме потече да му најдам :Р

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom