Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам Македонско знаме со 8 краци или со 16 не ми е важно во Прилеп или Скопје :)

Во ГТЦ тоа шо е трафиката, пред некој да ми каже како не чинеле таму, не ги глејте од надвор какви се внатре чуваат гланц нови со добар материјал, пред некое време земав за другар за роденден...

има ли во Струмица Mercurial копачки ??

или дајте ми од некаде да купам и колко е поштарина :)
Имаш(е) у Скопје во Најк, види сега во Рамстор што е најкот, али не се покажаа ко нешто посебно, ако имаш пари иди на ф50ки од Адидас.

Мислам дека имаше продавница или телефонски број беше. Продавницата беше за на пример нарачуваш толку и толку цвекиња и нешто чоколада ова она и им кажуваш адреса и им ги носат на врата на човекот што си ги нарачал. Слушнал некој за вакво нешто, или ја трескам глупости? :D

Dali znae nekoj kade moze da se kupi "RF signal detector" ?

12883237870.jpg
12883237870.jpg

Anyone?

Има во Влае во продавницата за оружје и пиротехника,само не знам колку има домет,ми објаснуваше тој продавачот,ама јас сум забораил,пошо бев пред едно месец и више отприлика...

Aj да прашам и јас.
Кај може во Скопјево да најдам квалитетни шушкавци,АКО има воопшто ?
Имам гледано тапа шушкавци кој за месец два се прават партали,зема другар и се разочара...

Сеа малу незгодно... Кај да набавам Електромагнетни вентили за вода низ македонијава?

Aj да прашам и јас.
Кај може во Скопјево да најдам квалитетни шушкавци,АКО има воопшто ?
Имам гледано тапа шушкавци кој за месец два се прават партали,зема другар и се разочара...
Европа текстил, битпазар и у шутка

Мислам дека имаше продавница или телефонски број беше. Продавницата беше за на пример нарачуваш толку и толку цвекиња и нешто чоколада ова она и им кажуваш адреса и им ги носат на врата на човекот што си ги нарачал. Слушнал некој за вакво нешто, или ја трескам глупости? :D

Де бе никој незнае ова? Каде можам да нарачам цвекиња и чоколади нешто да му стигнат на некого на врата?

Де бе никој незнае ова? Каде можам да нарачам цвекиња и чоколади нешто да му стигнат на некого на врата?

Па брат отиди во цвеќара,одбери си цвеќе,купи чоколадо и дај му на некој 100-200 денари нека глуми доставувач на цвеќиња ебаго :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom