Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба некој кој изработува налепници за возила ?

Не знам некој стриктно со тоа да се занимава ама знам дека речиси у секоја печатница можат да ти завршат работа.Бираш големина своја идеа даваш и они прават.

http://www.honor.com.mk/ покрај производиве од плекси прават и налепници од тапет.
Еднобојни ти требаат или печатени во повеќе бои?
Ако ти требаат еднобојни прати ми пп, ќе ти пратам телефон од еден што сече и лепи исто така.

Ете Корун ќе ми заврши работа,благодарам :)

http://www.honor.com.mk/ покрај производиве од плекси прават и налепници од тапет.
Еднобојни ти требаат или печатени во повеќе бои?
Ако ти требаат еднобојни прати ми пп, ќе ти пратам телефон од еден што сече и лепи исто така.
Дечко ме интересира еден вид на налепница.Дали може да се направи.Ти пуштив пп

Печатење на силиконски материјали, поточно силиконски капи.
П.С Ми имаат кажано дека во Скопјево не печатат, ама да си прашам пак да секој случај.

Вака,може ли некој да ми каже кај може да го најдам(или ако може некој нека го најд) оној документарецот за овчарските кучиња во планините,за нивниот живот од мали нозе.
И да македонски е мислам.

Кој ќе ми најде/каже има зеленко или пиво по желба:poss:

Да не знајте во кои маркети се продаваат вакви? :)

pionir_kokos_desert_30_n.jpg

Во Веро нема :toe:

Колку пари е принтање на 1000 страни?
(значи принтање, не фотокопирање, и знам дека не е баш соодветна темава, али нема соодветна)

некој сервис да откупува стари делови за комјутери, ми останаа рам картици да ги џитнам...:)

Колку пари е принтање на 1000 страни?
(значи принтање, не фотокопирање, и знам дека не е баш соодветна темава, али нема соодветна)

Исто како и фотокопирање... значи 1,5 - 2 денари лист. А за толкава количина можеш да се исценкаш и за помалку, само треба да си се изјасниш :salut:

Каде можам да го најдам Министерството за транспорт и врски?

На оваа улица е, а појма немам кај е тоа:

Улица "Црвена Скопска Општина" број 4,
1000 Скопје,
Република Македонија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom