Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кој автобус од центар, град, било каде оди до Систина?

18 ка. или 18 А.

Единствен автобус кој вози по партизанска а не иде накај карпош 3 и јас баксуз нели влегов за 2 станици и ми сврте накај александар палас...
Инаку за како иде јави се во диспечерски центар оти пола линкови на тоа страната на јсп не работат...

18 ка. или 18 А.

Единствен автобус кој вози по партизанска а не иде накај карпош 3 и јас баксуз нели влегов за 2 станици и ми сврте накај александар палас...
Инаку за како иде јави се во диспечерски центар оти пола линкови на тоа страната на јсп не работат...
Тоа е најблиска опција, фала :)

Ако е оргинал зипо, имаш доживотна гаранција, прати им го внатрешниот дел у зипо фабриката ќе ти дадат нов.

Кај може да се најдат вакви работи и по која цена?

vm_53001_sol_a02.jpg

Во Рамстор на кат веднаш кај скалите на главниот влез. Мислам дека таму видов последен пат во Скопје вакво нешто. За пари не знам...

Вака сега, јас имам едно домаќинско прашање :pos:
Звучниците ми се обложени со сив материјал кој не се вади, ама мора да има некое чаре за да се исчистат. Значи ми треба некаква паста што чисти текстил. Не знам колку ме сфативте што ми треба, ама да знаете дека навистина многу ми треба!

Вака сега, јас имам едно домаќинско прашање :pos:
Звучниците ми се обложени со сив материјал кој не се вади, ама мора да има некое чаре за да се исчистат. Значи ми треба некаква паста што чисти текстил. Не знам колку ме сфативте што ми треба, ама да знаете дека навистина многу ми треба!
Moра да биди паста? И прајме маубет за звучници за копјутер/подома или за звучници в кола?

Имат слика! Ова ми се звучниците, односно моите се светло сиви. Не мора паста, ми треба средство за чистење на материјалот :smir:

Убави звучки. :zver:
Имаше едно средство кое прави сува пена, се раствора 10мл. во чаша вода 20 мл., aма треба да имаш таква прскалка. Се користи и за перење на завеси на лице место како се поставени.
Му го заборавив името, ама ако го најдам ќе ти пишам.
Во меѓувреме, ако некој знае, да не се срами да каже.

Хинт: Има мирис на лаванда. :)

Убави звучки. :zver:
Имаше едно средство кое прави сува пена, се раствора 10мл. во чаша вода 20 мл., aма треба да имаш таква прскалка. Се користи и за перење на завеси на лице место како се поставени.
Му го заборавив името, ама ако го најдам ќе ти пишам.
Во меѓувреме, ако некој знае, да не се срами да каже.

Хинт: Има мирис на лаванда. :)

Значи чаре има, ама името ни треба :vozbud:

vm_53001_sol_a02.jpg

Овластен дилер за викторинокс во МКД е УнијаКомерц, то ти е негде Градски Ѕид 1 Блок. Цената на тоа што е на сликата е 6 банки колку шо знам. :smir:

Значи чаре има, ама името ни треба :vozbud:

Се сетив на нешто интересно :)
Земаш шампонче, некое кое не е многу густо. Го разредуваш со вода, во прскалка. Ваква.
Нанесуваш со прскање од подалеку, притоа звучките остави ги врз нешто за да не валкаш по дома. :)
Внимавај да не нанесеш многу, само површински. Остави да се исуши 2-3 часа, после пак, вторпат, ако треба и трет (ама со паузи од 2-3 часа).
Кажи ако успееш :)

Ќеси големи со патент, за чување,носење постелнина,перници??малце е студентско прашањево:)

Имат слика! Ова ми се звучниците, односно моите се светло сиви. Не мора паста, ми треба средство за чистење на материјалот :smir:
Овде има миљон совети, пронајди се :)

http://www.sezadomot.com.mk/cistenje_i_odrzuvanje_damki1.htm
http://www.sezadomot.com.mk/cistenje_i_odrzuvanje_damki2.htm

Има и у Анхоч некои микрофибер крпи
а имаш пробано со влажни марамчиња? Пробај на едно ќоше и види резултат (ја со тие чистам/замачкувам скоро се од таква техника)

vm_53001_sol_a02.jpg

Имаш, во Соравија-трговскиот, но не ти препорачувам од таму, пошо мене убаво ме скрпија! "Убаво ме скрпија" пошо истото ноже што јас го купив го најдов на Водњанска во едно тобако, кога идеш према Водно, на почетокот после семафорите( раскрсницата десно-Козле, лево Кисела Вода, МВР и право нормално Водно), од левата страна, тобакото е малку навнатре од улицата, во зграда, до еден кафич, така мислам!!! И ВЕРУВАЈ ИМАШ ПОГОЛЕМ ИЗБОР, ПО ЕКСТРА ЦЕНИ, ДУРИ НА ТОЈ ТОЈ ТАМУ МУ ГО ПОКАЖАВ И МОЕТО НОЖЕ И НАПРАВИВМЕ СПОРЕДБА СО ТОА ТАМУ, НОРМАЛНО СЕ ИСТО, ИСТИ МОДЕЛ, ПАКУВАЊЕ ИСТО, САМО СТО МЕНЕ МЕ ЗАКРПИЈА ОДЛИЧНО... :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom