Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај има книги од кастанеда, на македонски, да се продаваат... имам среќавано на српски... пишете ми ПП :)

Дајте некоја страна каде можам да симнувам странски песни али по можност да не бара да се инсталира претходно нешто, како на пример како што е за српски песни страната радио.мк само симнуваш песна и толку!

Го актуелизирав прашањево уште во саботата во чаршија :).
Кај можам да најдам плишана или цврста (пластична, керамичка) играчка, фигура од булдог. Нешто налик...
english-bulldog-puppy-for-adoption-4c7f68f2c43c6edb36141f114.jpg british-bulldog.jpg
Прашано е во Џамбо, нема :)

Дајте некоја страна каде можам да симнувам странски песни али по можност да не бара да се инсталира претходно нешто, како на пример како што е за српски песни страната радио.мк само симнуваш песна и толку!

Beemp3.com Јас од неа симнувам и не е воопшто сложено, а нема што нема. Само ја бараш песната и со десен клик Save link as и твоја е.

дупчење на уши?:) по можност Буњаковец или Лептокарија?
Буњаковец имаш во tattoo студиото цела пирсарница, иначе си има во златарите. Влези во било која ќе ти ги избушат за 100 че

За што точно ти треба? Што му е на зипото? Обично "хавариите" што ги имаат може секој сам да ги среди, без некој посебен алат.
Ми недостигаат некои делови за него и малку е поинаков модел од другите,зошто е постар модел,па така ми стои со години расипан па сакав да го поправам,ако знаеш некој кажи ми.позз

Ми недостигаат некои делови за него и малку е поинаков модел од другите,зошто е постар модел,па така ми стои со години расипан па сакав да го поправам,ако знаеш некој кажи ми.позз

На Бит Пазар имаш резервни делови за зипо, бензин, фитиљи, камчиња такви работи, па по некоја логика би требало и да поправаат.

На Бит Пазар имаш резервни делови за зипо, бензин, фитиљи, камчиња такви работи, па по некоја логика би требало и да поправаат.
Фала другар за информацијата ќе проверам таму

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom