Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ве молам, каде може да најдам вакви тренерчиња?
![]()
Хахаха шо пари ја зема ако не е тајна и ако имаш у план да нарачуваш пак пиши ми ке праиме бизнисТешко у Скопје.
Јас имам таква маица си ја нарачав преку e-bay.com
Повторно ке прашам каде можам да најдам еквилајзер маица?
Лелеее =S ке моеш линк или нешто да ми пратиш од страната од кај што ги зема да видам како иде процедурата кеси нарачам и јаЈа земав три мајци од нет по 1200 ден по мајца со се поштарина и плус си земав капче со еквилајзер некаде 650-700 ден беше со се птт пред окулу годинка.![]()
Дали знае некој дали има дресови на Манчестер Јунајтед од новата сезона (во фан шоп или на некое друго место) ?
И уште едно прашање, oсвен Influence дали знаете некое место каде можам да купам маици и разни работи од Рок групи ?
Фала однапред
Дали знае некој дали има дресови на Манчестер Јунајтед од новата сезона (во фан шоп или на некое друго место) ?
И уште едно прашање, oсвен Influence дали знаете некое место каде можам да купам маици и разни работи од Рок групи ?
Фала однапред
Кај може да најдам у Скопјево квалитетни „Messenger Bags“... Знаете бе, оние ташнине со една рамка, од страна шо се носат на рамо...
Не барам некој посебен дизајн, ама да се онака... фини...