Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ве молам, каде може да најдам вакви тренерчиња?:)
HipHopDanceChoreo.jpg

уште еднаш да прашам.. каде да најдам вакви долни тренерки ми требаат. пошо појма неам од кај да почнам да барам а немам многу слободно време. ако знае некој нека кажува ке му бидам благодарна:smir:, ако не знаете јебига.. :)
Поздрав.

Повторно ке прашам каде можам да најдам еквилајзер маица?

Ја земав три мајци од нет по 1200 ден по мајца со се поштарина и плус си земав капче со еквилајзер некаде 650-700 ден беше со се птт пред окулу годинка. :)

Ја земав три мајци од нет по 1200 ден по мајца со се поштарина и плус си земав капче со еквилајзер некаде 650-700 ден беше со се птт пред окулу годинка. :)
Лелеее =S ке моеш линк или нешто да ми пратиш од страната од кај што ги зема да видам како иде процедурата кеси нарачам и ја

Каде да го најдам баш ова?????

l4a4mscra0.jpg

Од ВИТАМИНКА, прелив од КАРАМЕЛА!

Нигде нема! Ни во продавниците од витаминка во прилеп у пм!

Дали знае некој во скопје во таа продавницата што ја отворија g-unit, има и од Еминем облека и било што? :)

Дали знае некој дали има дресови на Манчестер Јунајтед од новата сезона (во фан шоп или на некое друго место) ?
И уште едно прашање, oсвен Influence дали знаете некое место каде можам да купам маици и разни работи од Рок групи ?
Фала однапред

Дали знае некој дали има дресови на Манчестер Јунајтед од новата сезона (во фан шоп или на некое друго место) ?
И уште едно прашање, oсвен Influence дали знаете некое место каде можам да купам маици и разни работи од Рок групи ?
Фала однапред

Има ама од тие шкартовите, по 800 што се а во ГТЦ фан шопот се 700. Во Аеродром ги чекам да дојдат тие поквалитетните и јас да купам.

Има ли некаква шанса некој да знае каде можам да најдам, или да ми најде една реклама за еден парфем од Алкалоид... Парфемот се вика САХ а спотот е нешо на некоја јахта со девојки шо се врткаат околку еден дечко... Мислам дека е негде од 80те години рекламава...

Фала однапред

маици од групи имаш во гтц, горе во тоа елит карши еко:)

Кај може да најдам у Скопјево квалитетни „Messenger Bags“... Знаете бе, оние ташнине со една рамка, од страна шо се носат на рамо...
Не барам некој посебен дизајн, ама да се онака... фини...

Кај може да најдам у Скопјево квалитетни „Messenger Bags“... Знаете бе, оние ташнине со една рамка, од страна шо се носат на рамо...
Не барам некој посебен дизајн, ама да се онака... фини...

file314bg.jpg vaja-messenger-bag.jpg

Ако мислиш на вакви и слични на нив имаш во 2be како таа првата за лап топ о обични исто модел имаш во ексима и офис плус нешто малце поскапичко и златен зелен пазар :D таму имаш у изобилство (ја од таму си земав за на факултет 550 ден) :kesa:

Attachments

• tasna.jpg
    tasna.jpg
    10,6 KB · Прегледи: 2
  • Tasna.jpg
    Tasna.jpg
    10,6 KB · Прегледи: 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom