Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам македонско знаме со кутлеш, од прилика 1,5 метри долго и цени дали знае некој? Во Скопје...

Кајганци, да не знаете каде шиткаат табакери за цигари? Знаете за што мислам. Не сакам да читам од кутиине колку е лошо за мене. И од прилика колку чинат?

БАРАМ едно клипче од еден пацер. клипов е нашки, дечково као пее од тоше една песна што иде вака: "гоооори, мојто срце в ноќта студена..." и во делот "гооори" пали лист хартија и му се сјебуе цел концепт и почнува се наоколу да гори.
највероватно сакаше да ја освои девојка му со ефекти, ама некако не му појде од рака.

дали некој знае за кој клип станува збор? и дали можам да го добијам... јутуб линк или даунлоуд линк..
СМЕХ Е КЛИПОТ!

Некаде ефтино за праќање на факс? :helou:

еј дали некои знае каде можам да најдам ( и која би им била цената од прилика )

елекртолитски кондензатор 3 микро F / 100V
потенциометар 100ома / 1W

шо ке праиш со 100V кондензатор бе..? иначе провери во Гац електроник кај скопјанка во подземниот премин

има 3,3 микро F и да види во гац кај скопјанка, а за потенциометарот...тој малце потешко да го најдеш...

Кајганци, да не знаете каде шиткаат табакери за цигари? Знаете за што мислам. Не сакам да читам од кутиине колку е лошо за мене. И од прилика колку чинат?
Битпазар има сигурно,ги имам таму гледано....цената 150 макс(метална кутија)според мене:smir:

кај може да најдам сет за тексас холд ем покер со чипови и со карти :helou:

%7BDDCA4896-7637-4F5E-9B1C-7AE404B00B04%7D_audrey-2.jpg

Кај да најдам муштикла, ваква од долгите, значи не кратка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom