Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај можам да најдам било што со раста боите? (зелена, жолта, црвена).. Маици, дуксери, зимски капи?! Ми треба побрзо! Help!

Кај можам да најдам било што со раста боите? (зелена, жолта, црвена).. Маици, дуксери, зимски капи?! Ми треба побрзо! Help!
air-max-95-rasta.jpg

Има вакви у она новото Најк до ГТЦ!

Да не знае некој кај може да се најдат вакви летви (федер летви ли, не знам како се викаат стручно) за тросед, двосед? Едвај најдов слика по нетов, а информација каде се продаваат немаше нигде.

70w7c5.jpg

Да не знае некој кај може да се најдат вакви летви (федер летви ли, не знам како се викаат стручно) за тросед, двосед? Едвај најдов слика по нетов, а информација каде се продаваат немаше нигде.

70w7c5.jpg

vo sekoja stolarska rabotilnica gi pravat za po 300den od komad a naj kvalitetni se vo lesnina

Бреј, а Солопром ми е до задник ама не ми текна дека и таму можда продаваат вакви ствари. Фала Радапцигер.

каде може да се купи она за електрошок онеспособување на напаѓач???

Гледав во Струмица во една оптика имаат изложено, стојат со години тамо :icon_lol:

Ако сакаш може да прашам па да ти кажам.

Ахх.. далеку ми е Струмица.
Али.. ако не ти е тешко, прашај, да знам цена отприлика.

Благодарам многу! :)

Имаше во Метал Шоп во Лептокарија капа таква.. зимска, плетена.
Ептен беше убава. :)

Да не знае некој колку е PlayStation 2 на старо отприлика? И каде може во Скопје да најдам?

црни,машки плетени ролки...само да не се над 1000 денари...

Кај можам да најдам грамофони од стилот Technics Turntable 1210 низ Скопјево,никој незнае?:(

Кај можам да најдам грамофони од стилот Technics Turntable 1210 низ Скопјево,никој незнае?:(

Можеш да побараш по шоповиве за музика а ако немаат прашај дали можеш да порачаш . Би требало да може .

Прашање до машките-не знам дали сум доволно јасна: машинка за бричење али што ќе може да ја одржува брадата,а не скроз да ја бричи. Значи да ја скратува сосема малку. Ако може да ми кажете кај има и цена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom