Ѓорге Иванов - за жал се прекина црното сценарио за Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата KikoMontana
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да се навикниме на вакви работи :pipi:

Туку, не знам, можно е и да е извадено од контекст ова (бидејќи му се обраќа на Фрчко), дај некој нека го постира целиот муабет, не само неколкуте секунди што му требале на авторот на видеото... :smir:

Апапапапа :pos: :pos: :pos:

П.С. После се смеат некои на некој акцент од местото каде што живеел, море убо да се смееш, ова е за плачење

Ми мириса на искривен муабет. Целата реченица треба да се слушне.

Кога ќе го гледате целиот исечок, и поентата, која, се согласувам, неконтинуирано и хаотично ја пласира мистер Иванов, ќе видите дека сепак не станува збор за негово травестијско размислување, нити за лапсус лингва. Бујрумте, па видете ја целата реченица...

Не дека нешто посебно некого симпатишем. Жалам шо живеам во вакво општество, и ме фрустрира насоката во која ме води моменталниот овчар. Ама од обична свест и здраво размислување - па не мора секое погрешно вдишување на воздух, да се вади од контекст и да се прават десетденарски шеги од истото.

И аманте со глупи теми отворање.

Туку, не знам, можно е и да е извадено од контекст ова (бидејќи му се обраќа на Фрчко), дај некој нека го постира целиот муабет, не само неколкуте секунди што му требале на авторот на видеото... :smir:

И ја мислим дека ова е извадено од контекст. Треба да си ептена глуп па да напраеш ваков испад, а иако овја не е нешто нај нај ама ипак не е до тука па ова да го каже

Сакал да кажит дека за среќа се прекинал неговиот мандат кој можел Македонија да ја однесе во крваво сценарио, но вика за жал. Сепак не е извадено од контекст, убаво си е, лапсуз :pipi:

Хахаха братов е закон. На ова се пресмеав уште кога го гледав вечерта пред изборите и се пресмеав на тоа разумен компромис. Pure epic

Не е извадено од контекст, ова јас го видов и кога го даваа премиерно дуелот.
Си добивме и ние наш Буш. Гафовите ќе бидат Џорџевизми. :icon_lol:

Не е извадено од контекст, ова јас го видов и кога го даваа премиерно дуелот.
Си добивме и ние наш Буш. Гафовите ќе бидат Џорџевизми. :icon_lol:
Сакал да кажит дека за среќа се прекинал неговиот мандат кој можел Македонија да ја однесе во крваво сценарио, но вика за жал. Сепак не е извадено од контекст, убаво си е, лапсуз :pipi:
:tv:

Абе можда згрешил ама немора да значи можеби сакал да каже дека тоа било крваво сценарио што на жалост за Фрчкоски се прекинало.Но ако не е вака ако мислел општо за жал на народот :pos2: е тоа е резил ама само тој си знае.И тоа мн му вреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom