Koja e најдобрата компанија за еурокрем?

• Креатор на темата Креатор на темата b0nus!
  • Време на започнување Време на започнување
Како прво ЕУРОКРЕМ е бренд на ТАКОВО,а не е глобален назив за некој производ од одредена врста. Производот за кој зборувате се вика путер од чоколадо/кикиритки/ванила или лешници.

А инаку, Nutella е најдобар според мене.

OMГ па човеков е во право. Колку промашена тема само... Мака ми е што неможам репутација да му дадам... Ц ц ц

да имаше бар 3-4 години поише, све ќе имаше поише смисол. ;)

a be znam jas deka nutela e najubav ama ne mi se dopagja toa sto e za nas makedoncive troa posolen to nutela megu takovo i agroplot razlikata e mala agroplod e po gust znaci ima pojke zajre a i e nas makedonski pa zatoa jas si jadam agroplod samo treba pred da mackas da go ostavis vo topla voda da smekne

Еднаш незнам од каде ми донесоа сникерс крем, внатре беше микс од крем и карамела и путер од кикирики. Абе бољи крем нема.

Еднаш незнам од каде ми донесоа сникерс крем, внатре беше микс од крем и карамела и путер од кикирики. Абе бољи крем нема.

Овај истиов го иам барано низ маркети по цела Македонија и никако не можам да го најдам ... ДЕФИНИТИВНО НАЈУБАВ:vozbud:!

Агроплод ресен најдобра фирма за крем дефинитивно најдобар а да и витаминка и они се добри ама не со овој луна туку со вита крем ( поскап е ама многу поубав) а овие нутели и такви срања несакам да ги пробам не можам да ги замислам

Агроплод ресен најдобра фирма за крем дефинитивно најдобар а да и витаминка и они се добри ама не со овој луна туку со вита крем ( поскап е ама многу поубав) а овие нутели и такви срања несакам да ги пробам не можам да ги замислам

Нутела пробај, па замислиии :smir:
Дефинитивно најдобар, па после агроплод. Порано вистинскиот Еурокрем беше подобар, сега не ме бендисва :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom