Што се случи со пријателството на обвинетите од РАШТАНСКИ и Љубе Бошковски?

Сега и овој слаткарот ќе се врати.Мислам дека му е понудено министерството за одбрана(да биде министер после реконструкцијата на владата).
Како и да е,јас за него ќе имам лошо мислење иако стане министер за мене ќе биде слаткар:toe:
Ајде признај дека кога Љубе беше во Хаг свршуваше пред тв кога ќе имаше репортажа за него на вести. И сега одеднаш Љубе е предавник, слаткар или не знам што.Срамота е што се прават вакви работи

Не сменија политичка партија. Тие се вратија во матичната партија, откако претходно матичната ја сменија со ВМРО-НП. Веројатно кој признава половина му се простува. Човечки е да грешиш, ама и човечки е да се покаеш дека грешиш.:toe:

П.С. Можеби требаше (човечки-христијански). Како и да е не е лошо.

Прејдоја во ДПМНЕ затоа што добија голема сума на пари, не можеш да плукаш по некого, а после да си заедно со него. Груевски сфати дека брзо се продаваат и ги тргна .....

Сега и овој слаткарот ќе се врати.Мислам дека му е понудено министерството за одбрана(да биде министер после реконструкцијата на владата).
Како и да е,јас за него ќе имам лошо мислење иако стане министер за мене ќе биде слаткар:toe:

Да почекаме за тоа што ти го велиш околу министерството бидејќи сето тоа можеби е само шпекулација или пак пробен балон. По логика на нештата можеби има вистина во сето тоа, но ќе видиме политика е тоа. Тој како што и самиот велеше во кампањата за претседател доживеал политичко зреење па ништо чудно сега пак да си капне под крушата на која се роди процвета и израсна во зелена крушка. Периодот до реконструкцијата , ако ја има веројатно ќе му овозможи да дозрее и да капне или под крушката или трајно да се стркала под некој ананас и да стане јужно овошје.

Прејдоја во ДПМНЕ затоа што добија голема сума на пари, не можеш да плукаш по некого, а после да си заедно со него. Груевски сфати дека брзо се продаваат и ги тргна .....

Па основното мерило на вредноста во една политичко- пазарна економија се парите. А како што велат американците се има своја цена.

Не знам зошто толку многу плукате по Љубе Бошковски, изгледа нешто многу се нервирагте. Партија како ДПМНЕ со 64 пратеници, 54 општини и претседател најмалку треба да се грижи за Бошковски. Ама изгледа нешто многу ве нервира. ДПМНЕ повише плука по Бошковски отколку по СДСМ, ја не можам да сфатам што е работава со вас????

johan pomina,sega ovie se na red spored programata na grujo,a programata na grujo se sostoi samo vo toa da zeme licnost po potreba da go upotrebi za da osvoi bedni celi i na krajot (vo zavisnost od toa dali so taa licnost ke dobie ili ke izgubi ,soodvetno i ke go nagradi)no zaborava deka se ima pocetok i kraj.
slusam najmnogu go jadat tie sto letaat visoko,poltronite sto mu se dodvoruvaat,tie sekogas mu se paloma podrzuvaci,ke gi upotrebi i gi frla vo djubre (ova vazi za tebe sto si ja postavil temata)ti pisaa ubav sovet pobrzaj so korekcija na tvojata lista,mozebi uste ne se videle site pa ke kurtulis da ne ojdes jabana na samiot tvoj pocetok na pojavuvanje.nekoi ne prostuvaat

johan pomina,sega ovie se na red spored programata na grujo,a programata na grujo se sostoi samo vo toa da zeme licnost po potreba da go upotrebi za da osvoi bedni celi i na krajot (vo zavisnost od toa dali so taa licnost ke dobie ili ke izgubi ,soodvetno i ke go nagradi)no zaborava deka se ima pocetok i kraj.
slusam najmnogu go jadat tie sto letaat visoko,poltronite sto mu se dodvoruvaat,tie sekogas mu se paloma podrzuvaci,ke gi upotrebi i gi frla vo djubre (ova vazi za tebe sto si ja postavil temata)ti pisaa ubav sovet pobrzaj so korekcija na tvojata lista,mozebi uste ne se videle site pa ke kurtulis da ne ojdes jabana na samiot tvoj pocetok na pojavuvanje.nekoi ne prostuvaat

На пример кој да тргнам?
Жарко,Мане,Гојко,Весна кој?

Значи сите соработници на Љубе му откажаа подддршка од кои најважни се:

1.Мане Јаковлески
2.Паско Кузман
3.Тодор Петров
4.Гојко Јаковлески
5.Жарко Караџоски
6.Валентина Божиновска
7.Весна Јаневска

Сега друг некој?

Значи сите соработници на Љубе му откажаа подддршка од кои најважни се:

1.Мане Јаковлески
2.Паско Кузман
3.Тодор Петров
4.Гојко Јаковлески
5.Жарко Караџоски
6.Валентина Божиновска
7.Весна Јаневска

Сега друг некој?

abe ti si znaes koj ,golem si sam se ceslas a i sam ke se brises ako po GRESKA se isplukas sam sebe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom