Што се случи со пријателството на обвинетите од РАШТАНСКИ и Љубе Бошковски?

Јордан Мијалков

Вмро Засекогаш
Член од
8 март 2009
Мислења
228
Поени од реакции
15
Значи сите соработници на Љубе му откажаа подддршка од кои најважни се:
*
*
*
*
5.Паско Кузман
6.Александар Цветков
7.Тодор Петров
8.Гојко Јаковлески
9.Жарко Караџоски
10.Валентина Божиновска
11.Весна Јаневска

*забелешка од администратор: ревидирано по барање на авторот на темата

9.Жарко Караџоски

Овој ми беше ок тип кога беше пратеник. Малце беше го*нојадач, ама во главно ок тип.

*
*
*
*
5.Паско Кузман
6.Александар Цветков
7.Тодор Петров
8.Гојко Јаковлески
9.Жарко Караџоски
10.Валентина Божиновска
11.Весна Јаневска

Не му откажаа поддршка туку си го тргнаа газето настрана одкако добро се нафатираа со парите кој ги заработија преку “бизнисите“ кој им ги овозможи “братот“ и ДПМНЕ своевремено,па сега ќутат како пи.ки под кошули.:toe:

Овој ми беше ок тип кога беше пратеник. Малце беше го*нојадач, ама во главно ок тип.

Сега е директор на затвор.:helou:

Почна големата офанзива против брат Љубе...„некој„ ги наполнил гаќите од страв...

п.с. која е вмешаноста на Валентина Божиновска со РАШТАНСКИ? Таа прва пукаше?

Почна големата офанзива против брат Љубе...„некој„ ги наполнил гаќите од страв...

Пријателка на Љубе.:smir: и поранешна сопартијка,ама сега веке Љубе не е Вмро Дпмне така да за него може само:kesa:

Нема тој некој од што да се плаши и да ги полни гаќите да беше пред изборите ај и да речеш се плаши ама сега?не гледам никаква причина народот му покажа на љубе дека не го сака како претходно и :toe:

Нема тој некој од што да се плаши и да ги полни гаќите да беше пред изборите ај и да речеш се плаши ама сега?не гледам никаква причина народот му покажа на љубе дека не го сака како претходно и :toe:

Ајде народот што не го сака не го сака,ама генералот Горан Стојков не сака да чуе за него,а сите знаеме дека тие беа најдобри пријатели.За изборите генералот го поддржа Ѓорге Иванов.Со тоа им покажа на сите дека Љубе не е тоа што мислат дека е:toe:

*
*
*
*
5.Паско Кузман
6.Александар Цветков
7.Тодор Петров
8.Гојко Јаковлески
9.Жарко Караџоски
10.Валентина Божиновска
11.Весна Јаневска

Обвинетите од Раштански откако беа ослободени најавија дека ќе се повлечат од политика. А за госпоѓите Јаневска и Божиновска, тие брат се продадоја за пари на Груевски, исто како Караџоски и Којзеклиска, кој за директорски места во затвор сменија политичка партија. Љубе останува популарен кај старите ВМРО -вци кој ја знаат вистинската идеологија на ВМРО, а кај новите таканаречени „Вмровчиња“ популарен е Груевски, иако што Груевски ја смени целата идеологија на ДПМНЕ!!!!

Тебе Јорданче, дете, те плаќаат да спамираш против Љубе или?

Обвинетите од Раштански откако беа ослободени најавија дека ќе се повлечат од политика. А за госпоѓите Јаневска и Божиновска, тие брат се продадоја за пари на Груевски, исто како Караџоски и Којзеклиска, кој за директорски места во затвор сменија политичка партија. Љубе останува популарен кај старите ВМРО -вци кој ја знаат вистинската идеологија на ВМРО, а кај новите таканаречени „Вмровчиња“ популарен е Груевски, иако што Груевски ја смени целата идеологија на ДПМНЕ!!!!

Горан Стојков го поддржа Иванов во кампањата во Струмица.:toe:

Тебе Јорданче, дете, те плаќаат да спамираш против Љубе или?

Мене никој не ме плаќа.Јас знам да ги препознаам предавниците:toe:

А јас знам да препознаат партиски послушници т.е партиски спамери како тебе или Суицидниот. Се појавувате по потреба на партија.

П.С. Јас предавник сум?

А за госпоѓите Јаневска и Божиновска, тие брат се продадоја за пари на Груевски, исто како Караџоски и Којзеклиска, кој за директорски места во затвор сменија политичка партија. !

Не сменија политичка партија. Тие се вратија во матичната партија, откако претходно матичната ја сменија со ВМРО-НП. Веројатно кој признава половина му се простува. Човечки е да грешиш, ама и човечки е да се покаеш дека грешиш.:toe:

П.С. Можеби требаше (човечки-христијански). Како и да е не е лошо.

Не сменија политичка партија. Тие се вратија во матичната партија, откако претходно матичната ја сменија со ВМРО-НП. Веројатно кој признава половина му се простува. Човечки е да грешиш, ама и човечки е да се покаеш дека грешиш.:toe:

П.С. Можеби требаше (човечки-христијански). Како и да е не е лошо.

Сега и овој слаткарот ќе се врати.Мислам дека му е понудено министерството за одбрана(да биде министер после реконструкцијата на владата).
Како и да е,јас за него ќе имам лошо мислење иако стане министер за мене ќе биде слаткар:toe:

јорданче
како прво мешаш жаби и баби
а како второ многу ти знае газето(кој со кого,каде со кого,зошто....)
изгледа многу поминало твоето газе па од таму му се овие информации.
ама не е важно што се` поминало твоето газе
најважно од се` е што те ЧЕША ГАЗЕТО СИНЕ.
АМА ЧЕШАЈ СИ ГО САМ
А НЕ СО ДРУГИ МНОООГУ ПОГОЛЕМИ ЛУЃЕ ОД ТЕБЕ.

п.с. корегирај некој од имињата на твојата ЦРНА ЛИСТА
и за да спиеш мирно влезе и ти во една листа,чија?
ке видиш наскоро:kesa:оваа кеса е за ТЕБЕ

Горан Стојков го поддржа Иванов во кампањата во Струмица.:toe:

Мене никој не ме плаќа.Јас знам да ги препознаам предавниците:toe:

И сега што ако го подржал? Кажи ми кого поржаа СИТЕ БРАНИТЕЛИ од 2001 на кој не им го исгласавте законот??????

А ако ги препознаваш предавниците, како не можеш да го препознаеш Грујо кој не им даде ништо на Бранителите, кој го подржа Лика за градоначалник во Тетово, кој ги пое*ба стачајците .... ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom