За ВМРОВЦИТЕ - Љубе или Груевски?

Љубе или Груевски?

• Вкупно гласачи
    166
Ako bil Bugarin zosto bil progonuvan od fasisticka i komunisticka Bugarija!?

Кумунистите го бркале зосто бил десничар. А фашистите не го бркале, да ми простиш.

сите знаеме како се чувствувал и во чии интереси работел
ама тоа што е македонец по потекло колку и да не ни се допаѓа неможеме да го порекнеме

Па нели пред малку и ти потврди дека има Влашко потекло?:helou:

Затоа те прашав што подразбираш ти под Македонец?

Па нели пред малку и ти потврди дека има Влашко потекло?:helou:

Затоа те прашав што подразбираш ти под Македонец?

ало не се работи за тоа кој колку се чувствува македонец не биди тврдоглав
ти пишав погоре некои работи
но неможеш да одречиш дека има македонско потекло
или сите власи кои се во Македонија не се македонци
мешаш баби и жаби во муабетов

Љубе е тешко будаличиште.
Тој никогаш нема да стане претседател на ВМРО-ДПМНЕ.
Б.Ц. би сакал за противник да има такво будаличиште, исто како што уживаше при соборувањето на една друга будала - предавникот-лопов-бугарин.
Арно ама - гладна кокошка просо сонила.

Б.Ц. би сакал за противник да има такво будаличиште, исто како што уживаше при соборувањето на една друга будала - предавникот-лопов-бугарин.

НЕ!
Љубе е будаличиште но на прагот е да основа своја партија со цел дека ќе земе големо членство на ВМРО ДПМНЕ
но факт е дека нема да земе
од тие членови и сипматизери од ВМРО ДПМНЕ кои го поддржаа на изборите бројката е околу 50-70 000 доколку основа партија ќе го поддржат 20-30 000
што значи ништо нема да земе
ВМРО ДПМНЕ ќе нижи успеси и без тие што ќе заминат
а сега кога сме кај БЦ тој не сака противник како Љубе тој сака соработник како Љубе

Ljube e bidala zosto ojde da se bori 2001 za vakov ovca narod.

ало не се работи за тоа кој колку се чувствува македонец не биди тврдоглав
ти пишав погоре некои работи
но неможеш да одречиш дека има македонско потекло
мешаш баби и жаби во муабетов

Ти очигледно не ме свакаш. Убаво те прашувам кои луге ти ги сметаш за Македонци а ти не одговараш,незнам зошто!!

или сите власи кои се во Македонија не се македонци

Јас ти кажав. Власите што се чувствуваат како македонци се македонци со Влашко потекло.

Ти очигледно не ме свакаш. Убаво те прашувам кои луге ти ги сметаш за Македонци а ти не одговараш,незнам зошто!!

Јас ти кажав. Власите што се чувствуваат како македонци се македонци со Влашко потекло.

не е до тоа кој како се чувствува аман
неможеш да го порекниш потеклото на Михајлов
не ја тупи безвезе
сите знаеме како се чувствувал и за чии интереси работел, но потеклото му е тоа
што да ти одговорам македонци се сите кои се македонци
а прави македонци за мене се тие кои и мислат добро на Македонија а не лошо
но факт е дека има голем број македонци кои и мислат лошо
такви имало и ќе има
иако нивното потекло е македонско
појма немам што не ти е јасно тука

Pa bese progonuvan vo 1933 godina koga bese zabraneto VMRO, togas komunistite ne vladeea.

Вмро на Михајлов беше забрането во Бугарија во 1934 затоа што стана многу моќна организација која што Бугарската власт повеке не можеше да ја контролира. Ја викале ''држава во држава''. Затоа ја забрани.

Вмро на Михајлов беше забрането во Бугарија во 1934 затоа што стана многу моќна организација која што Бугарската власт повеке не можеше да ја контролира. Ја викале ''држава во држава''. Затоа ја забрани.

па и тоа било
затоа и така ја викале

Ama prasanjeto mi bese dali vo 1934 vladeea komunistite vo Bugarija?

не е до тоа кој како се чувствува аман
неможеш да го порекниш потеклото на Михајлов

А од каде знаеш дека потеклото на Михајлов му е Македонско? Изгледа мислиш дека ако е од Македонија тогаш и потеклото му е Македонско иако неговото семејство е Влашко, што значи дека мајчин јазик му е Влашки а не Македонски.

А од каде знаеш дека потеклото на Михајлов му е Македонско? Изгледа мислиш дека ако е од Македонија тогаш и потеклото му е Македонско иако неговото семејство е Влашко, што значи дека мајчин јазик му е Влашки а не Македонски.

епа јас знам
имаш историчари еден куп
ги има некои и на форумов
прашај
ќе видиш
е сега тебе како ти одговара така кажувај си
но вистината е таа

Ljube e bidala zosto ojde da se bori 2001 za vakov ovca narod.

Љубе во 2001 беше во филм дека е голем херој и голем еб*ч. Компонираше револуционерни песни, пукаше од митраљез пред новинарки, ја еб*ше Ганка на скалите помеѓу подрумот и првиот спрат на неговата куќа на Водно, додека поранешниот маж на Ганка лежеше мортус пијан во подрумот, а жена му на Љубе горе на 2 спрат се правеше на три и пол дека не знае што прави херојот доле (а ние од 5-та управа му чувавме „стража“ околу куќата) и гледавме што тоа прави херојот.

Будаличиште дефинитивно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom