Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
паметно си кажа Грујо ама ај објасни им на овие што летаат по Љубета
I komandantite mnogu pametno kazaja ama aj neka mu objasni Grujo
Ljube ne kari na nivna smetka, to da vi e jasno na site kako den.Zosto Ljube bese eden od niv.
Eve i Komandant Angelov zbora protiv koalicijata Vmro i Dui pa mislam deka i toj e so ,,SDS" a??
работата е во тоа што 40% од членството не е задоволно од кадровата политика
Навистина ми е чуден овој отров кој се фрла така лесно.Кој тоа им прави ќеф на комуњарите,кога во ВМРО се знае точната дијагноза во што е проблемот.Дека нема поделба нема,кога е во прашање партијата,но работата е во тоа што 40% од членството не е задоволно од кадровата политика.Секој може да го негира ова но тоа се покажа на изборите(гласовите на сов.листи).
Значи проблемот е во тоа дека Груевски треба малку да смети во партијата,посебно оние кои до вчера плукаа против ВМРО,а сега видни "членови"т.е. тие се само функционери,ги нема којзнае колку но тие најмногу го иритираат членството,затоа што се со комуњарски код=надмени и арогантни.
Значи да се сметат по 2-3 во О.Комитети,неколку директори,неколку секретари и подсекретари во министерствата,1-2 министри,да влезат 2-3 члена на Љубе во И.К. и завршена работа,значи со метење на 400-500 луѓе се добива силно и обединето ВМРО.
Но на кој му смета тоа и кој не сака да го направи тоа,е тоа се вистинските прашања?
Можеби и уште е против тој рамковен договор ама за да биде прецедник треба да го почитува уставот а со тоа и да го почитува и да се залага за рамковниот бе брат.Bratce nemate dokazi samo naprazno zborate dodeka jas imam dokazi deka Ivanov bese protiv ramokoven a sega na mitinzi mi zbora za ramkovniot kako ke se zalaga za nego.
Можеби и уште е против тој рамковен договор ама за да биде прецедник треба да го почитува уставот а со тоа и да го почитува и да се залага за рамковниот бе брат.
Абе за да биде прецедник мора да го почитува уставот бе братче!Ne toj javno odese po albanskite sela vo Kicevo i mu vetuvase deka ke go pocituva ramkovniot dogovor.
Ne toj javno odese po albanskite sela vo Kicevo i mu vetuvase deka ke go pocituva ramkovniot dogovor.