Машко со долга коса ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување
Ако имаш густа коса како мене многу се мрси и се витка, посебно краевите се виткаат многу, така да треба после секое туширање со пегла за коса да ја поминуваш, за да ја исправиш.

Знам брат, пред 2 години ми беше еуфоријата со долга коса. Обавезно после миење со пегла! После како порасно до рамења, ја оставив да се витка, така ми беше кул на таа должина и после ножиците!

Јас во средно имав Slash фризура.:vozbud::vozbud:
Но тоа остана во историјата, иако дооооолго се мислев пред да отидам на бербер.:wink:

Па по толку позитивни коментари од женски јас пишман почнав да се прам шо се истрижав а имав долга коса

Па по толку позитивни коментари од женски јас пишман почнав да се прам шо се истрижав а имав долга коса

И јас...
Во средно косата ми беше доста долга, изгледав како да сум дојден од '73, само брада ми фалеше. Ама се истрижав пред матура, со уште неколку долгокоси другари. Кога се истрижав се чувствував како мало дете...
Сега пак ми е малце догичка косата, ама не е тоа тоа...

На некои фаци многгу убаво им стои долга коса, ама не е тоа сепак за машките. Јас носев од мал до мојата 17та година кратка, после носев две години долга косичка и сеа пак кратка, нуларица или кец...:pipi:

Не сакам воопшто машки со долга коса, металски ми штимаат

се знае машка фризура. кратка!
со долга како педерана се

Yes, please! Дефинитивно машко со долга коса си е најубаво. :pipi:
Jonathan%20Rhys-Meyers%2011.jpg

e6n67b12b7g9b2g7.jpg

:wub::wub::wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom