- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 974
Stolee 2-2 Torpedo (go pobediv na penali)
Stolee 1-4 Torpedo
Stolee 5-3 Torpedo
Stolee 1-4 Torpedo
Stolee 5-3 Torpedo
5 гола со Солскјер, и четири асистенции со РоналдоСупер натпревари посебно последниот.
Со овој Солсќер 4 исти гола и петиот пенал во сред
Jaс знам дека ке шутираш беreddevil4ever - torpedo 3-1
reddevil4ever - torpedo 5-1 izbega vo 88 min....:pusk:
sreka sum imal oti imaah 5 gola od 20 sutevi + promasen penal :kesa:
Навика ми е да клизам, знам ги проценувам луѓето на каде ке одат .. повекето пати се им клизам пред да одам таму и им ја зимам топкатаХахах кои утакмици со Торпедо беа овие..
Првата беше опклада,ако го тепам +3 добива ред,а ако не тепам +3 добира гриин,арно ама доби црвен картон на почеток,го заводив 1-0 и после +5 пати испаднав сам пред гол,ама намерно не шутирав ..
После ме тепа 2-0,ама се дотепа од клизнање..
После Водев 3-1 на полувреме,заводив 4-1 завршивме 5-5(намештаљка за да има пенали)..У продолжението ми кажа да шутираме само од далеко,и 2 гола му дадов од центар со Роналдо у Сколс,па мораше пак да му даам да ми дае 2 гола..Значи на крај 7-7...Па на крај тепав на пенали..4-2 мислам дека беше,фатив 2 пенала,а погодив 1 пречка,друго се голови беа...
Иначе у сите 3 меча он направи 6 пенала,дадов 3,а јас направив 2(оти водев 4-1,а требаше нерешено да биде) тој даде 1 ....
Бегај бе ме тепа на срека ..Torpedo 2 : 6 dimitar
Навика ми е да клизам, знам ги проценувам луѓето на каде ке одат .. повекето пати се им клизам пред да одам таму и им ја зимам топката
А са пеналите сите што ти ги фатив не прај муабет
Првиот пенал му го фатив доле лево и вториот доле лево.
Но после смени страната шутна горе лево и таму му ја фатив ..
Абе проценувам го него јас убаво:back:
Бегај бе ме тепа на срека ..
Со тај шефченко само на срека .. имаше гужва пред мојот голман и шутна двапати и двапати се удри у мене и дојде сам дрогба со топката и гол .. И ного такви слични голове даде ај да не пишувам мрзе ме