PES 6 - пријателски натпревари

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Stolee 2-2 Torpedo (go pobediv na penali)
Stolee 1-4 Torpedo
Stolee 5-3 Torpedo

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Супер натпревари посебно последниот.
Со овој Солсќер 4 исти гола и петиот пенал во сред:):vozbud:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.010
jas-TOrpedo 0:4

Ccc Me vodise 2-0,2-3 pti site mu gi izdriblav i se na krajta mi klize odzdi i se taka...pederski i ma iznervira i po4nav da izlevum so golmano(i po nego klize:nesvest:) i mi dade uste 2 gola na cista statipa

jas 2-1 torpedo
jas 5-2 torpedo

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
reddevil4ever - torpedo 3-1
reddevil4ever - torpedo 5-1 izbega vo 88 min....:pusk:

sreka sum imal oti imaah 5 gola od 20 sutevi + promasen penal :kesa:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Forzza22-DarkAngel - 2-1
Forzza22-DarkAngel - 1-2

Доста добри и интересни утакмици. Неизвесни до самиот крај. Рамнопрвана игра од двете страни. Абе вистински дербија :):pos2:

Slock92

Топчија во СРЖ!!!!!
Член од
13 септември 2008
Мислења
277
Поени од реакции
9
Slock(Arsenal) - Torpedo(Man UTD) - 9:0:salut:
Slock - Torpedo - 5:4

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.010
Хахах кои утакмици со Торпедо беа овие..

Првата беше опклада,ако го тепам +3 добива ред,а ако не тепам +3 добира гриин,арно ама доби црвен картон на почеток,го заводив 1-0 и после +5 пати испаднав сам пред гол,ама намерно не шутирав :)..

После ме тепа 2-0,ама се дотепа од клизнање..

После Водев 3-1 на полувреме,заводив 4-1 завршивме 5-5(намештаљка за да има пенали)..У продолжението ми кажа да шутираме само од далеко,и 2 гола му дадов од центар со Роналдо у Сколс,па мораше пак да му даам да ми дае 2 гола..Значи на крај 7-7...Па на крај тепав на пенали..4-2 мислам дека беше,фатив 2 пенала,а погодив 1 пречка,друго се голови беа...

Иначе у сите 3 меча он направи 6 пенала,дадов 3,а јас направив 2(оти водев 4-1,а требаше нерешено да биде) тој даде 1 :)....

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Хахах кои утакмици со Торпедо беа овие..

Првата беше опклада,ако го тепам +3 добива ред,а ако не тепам +3 добира гриин,арно ама доби црвен картон на почеток,го заводив 1-0 и после +5 пати испаднав сам пред гол,ама намерно не шутирав :)..

После ме тепа 2-0,ама се дотепа од клизнање..

После Водев 3-1 на полувреме,заводив 4-1 завршивме 5-5(намештаљка за да има пенали)..У продолжението ми кажа да шутираме само од далеко,и 2 гола му дадов од центар со Роналдо у Сколс,па мораше пак да му даам да ми дае 2 гола..Значи на крај 7-7...Па на крај тепав на пенали..4-2 мислам дека беше,фатив 2 пенала,а погодив 1 пречка,друго се голови беа...

Иначе у сите 3 меча он направи 6 пенала,дадов 3,а јас направив 2(оти водев 4-1,а требаше нерешено да биде) тој даде 1 :)....
Навика ми е да клизам, знам ги проценувам луѓето на каде ке одат .. повекето пати се им клизам пред да одам таму и им ја зимам топката:)
А са пеналите сите што ти ги фатив не прај муабет:pipi:
Првиот пенал му го фатив доле лево и вториот доле лево.
Но после смени страната шутна горе лево и таму му ја фатив ..
Абе проценувам го него јас убаво:):):back:

Torpedo 2 : 6 dimitar:vozbud:
Бегај бе ме тепа на срека ..
Со тај шефченко само на срека .. имаше гужва пред мојот голман и шутна двапати и двапати се удри у мене и дојде сам дрогба со топката и гол .. И ного такви слични голове даде ај да не пишувам мрзе ме :):pipi:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Навика ми е да клизам, знам ги проценувам луѓето на каде ке одат .. повекето пати се им клизам пред да одам таму и им ја зимам топката:)
А са пеналите сите што ти ги фатив не прај муабет:pipi:
Првиот пенал му го фатив доле лево и вториот доле лево.
Но после смени страната шутна горе лево и таму му ја фатив ..
Абе проценувам го него јас убаво:):):back:

Бегај бе ме тепа на срека ..
Со тај шефченко само на срека .. имаше гужва пред мојот голман и шутна двапати и двапати се удри у мене и дојде сам дрогба со топката и гол .. И ного такви слични голове даде ај да не пишувам мрзе ме :):pipi:

Лол стварно си бил бот,како може на срека да ти дадам 6 гола? на срека да дадеш еден гол па и па ама 6:nenene:

БТВ:Бот си:):smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom