PES 6 - пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата reddevil4ever
  • Време на започнување Време на започнување
реддевил4евер - торпедо 3-0
реддевил4евер - торпедо 2-1

Luge ima li nekoj patch za PES6 so novite transferi na igracite.
Ako ima dajte link.

Nikola volkovo-zokiarsenal 8-0
Nikola volkovo-zokiarsenal 4-2
Nikola volkovo-zokiarsenal 3-1

ManUtdChampions 2:2 Уплаф

ManUtdChampions 0:1 Уплаф->прекин 39-та минута

ManUtdChampions 2:0 Уплаф
ManUtdChampions 3:3 Уплаф-по регуларен тек...4:4 по продолженија и 4:2 победа за мене после изведување на пенали
ManUtdChampions 0:1 Уплаф

Сите натпревари беа интересни и возбудливи!

zokiarsenal/reddevil4ever - forzza/gunner l 4-3

do forzzata e,ne mu e denot,deneska e magare vo 4ove4ko telo

знаев...ем послаби,ем умрен тим(милан)...и ете го резултатот:tapp:

абе брат си се помешал овој резултат беше со Барса-ти ја одбра! а јас со Милан не губам така лесно,само што Валдес си играше кур-ташак со нас!иначе до 70 мин беше 2-2...како и да е за двојки не си одговараме,слабо комуницираме :toe: а вака 1 на 1 сме подобри :wink:

zokiarsenal/reddevil4ever - forzza/gunner l 4-3

do forzzata e,ne mu e denot,deneska e magare vo 4ove4ko telo

ќути еј,овој судијата истиот од Челзи-Барса да не беше,незнам како се викаше(ервреререререребо така нешто) ни еба матер,црвен не голман на старт и што после

ќути еј,овој судијата истиот од Челзи-Барса да не беше,незнам како се викаше(ервреререререребо така нешто) ни еба матер,црвен не голман на старт и што после

е кој ти е крив кога на празна статива го подигна 20 метри?патем многу бргу славиш победи,ако заводите почнуваш да славиш и те нема никаде,го оставаш соиграчот сам на себе.
подобри го тој дел па ке видам можеби ке те земам со мене понекогаш за двојка :smir:

е кој ти е крив кога на празна статива го подигна 20 метри?патем многу бргу славиш победи,ако заводите почнуваш да славиш и те нема никаде,го оставаш соиграчот сам на себе.
подобри го тој дел па ке видам можеби ке те земам со мене понекогаш за двојка :smir:

оф леле :uvo::uvo::uvo::uvo::uvo: што славиш бееее,ццц,100 пати подобри бевме ке видиш утре ке играме :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:

оф леле :uvo::uvo::uvo::uvo::uvo: што славиш бееее,ццц,100 пати подобри бевме ке видиш утре ке играме :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:
абе кога утре?среда или вторник?

кој сака пријателска/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom