PES 6 - пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата reddevil4ever
  • Време на започнување Време на започнување
Hriste - Saven 2-0 prekin 60 min mi padna netot
Hriste - Saven 3-3

Ајде некој ако сака пријателска. Иам само 1 изиграно на ПЕС 6 и дупка сум па ајде додека не сум ојачал кој сака да се изживува на мене:vozbud:

Zerostyle 1-2 stolee
Zerostyle 1-0 stolee

Не е баш дупка како што пишал погоре :icon_lol:

ManUtdChampions-ZeroStyle 0-2
ManUtdChampions-ZeroStyle 0-0(prekin 63 minuta)

stolee-ZeroStyle(ne se sekavam na rezultatite samo znam 2-1 u partii za stolee)

То је то да се истрењирам ќе ве газам сите, само малце ретардирана е ПЕС6 солскер и алан смит играат уште :pos:

ManUtdChampions-ZeroStyle 0-2
ManUtdChampions-ZeroStyle 0-0(prekin 63 minuta)

stolee-ZeroStyle(ne se sekavam na rezultatite samo znam 2-1 u partii za stolee)

То је то да се истрењирам ќе ве газам сите, само малце ретардирана е ПЕС6 солскер и алан смит играат уште :pos:

Па 2006 е играта бе...Кој сака со мене една пријателска..:) Торпедо ке ни крериа...:baeh::icon_lol::back:

ZeroStyle-ТоРпЕдО# 4-0(се угаси на полувреме му се појавило црно :pos:)

eeeeee JuveJuve nema te ziv,aj ako se ukl pisi mi na msn da izgraame ,

ManUtdChampion 2 : 4 dimitaar
ManUtdChampion 2: 3 dimitaar
јее колко среќа сум имал... прво 2-0 второ 2-3:je:

dimitaar-ManUtdChampions 4:2

Овој меч го загубив заради сестра ми..Цело време ми рикаше над глава

dimitaar-ManUtdChampions 3:2

ц ц ц таква среќа нема никој..Аууу ова дете колку е среќно..Водев 2:0 и имав 2 пречки...После тоа...намали 2:1...Па не знам оти кога предавав од слободен јас го завртев на десна страна да предава,овој на лева дава(у играч на Димитар) и израмни 2:2 и после бев изнервиран,па за инат му направив пенал..Викам а нерешено,а пораз исти кур ми е....:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

dimitaar-ManUtdChampions 4:2

Овој меч го загубив заради сестра ми..Цело време ми рикаше над глава

dimitaar-ManUtdChampions 3:2

ц ц ц таква среќа нема никој..Аууу ова дете колку е среќно..Водев 2:0 и имав 2 пречки...После тоа...намали 2:1...Па не знам оти кога предавав од слободен јас го завртев на десна страна да предава,овој на лева дава(у играч на Димитар) и израмни 2:2 и после без знервиран,па за инат му направив пенал..Викам а нерешено,а пораз исти кур ми е....:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Брат не се нервирај толко бе ее ке победуваш и ке губиш мораш нешто од тоа да ти се случи...после ке играме уште...

П.С:Кој е за 1 ?? освен ManUtdChampion ?:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom