- за почеток не се слагам со тоа , бидејки туризам не е само лежење на плажа и буричкање во вода. си бил ли некогаш во западна Македонија ? Маврово , Река , Галичник , Ростуше и т.н. тој филинг нема да го имаш никаде во грција. ако веке одиш во грција оди на крит ем ке одмориш ем нема да им ги полниш џебовите на маџирите и на нашите продадени души.Да, но да имаме нешто за што би ги потрошил своите пари....... реално ние нема што да понудиме во туризмот.
Ајде сега, и во Бугарија не ви чини? Во Грција не одам, точно. Ни желба немам, исто како лани... ама Бугарија и Хрватска ми се на исто рамниште за летово. За кај ќе најдам подобра варијанта - таму ќе одам.Еден предлог до оние кои сеуште се ЗБУНЕТИ
Сите на РЕДЕНКА ова лето -
(се згазив од смеење на називот на местово РЕДЕНКА -, с изглед к'м величествените планини Рила и Пирин. Отдалечен е на 2 км от Разлог, на около 8 км от Банско и на 1.5 км от с'всем новото голф игриште до ски курорта)- Како можеле така да го наречат :pos2::pos2:
http://www.apartmentsbulgaria.bg/redenka_golf_and_ski_club.html
Никој не рече дека нечини, напротив подобро сите оние кои планираат да одат оваа година на море , да одат во Бугарија - доколку не сакаат да се одмараат на прекрасните македонски езера.Ајде сега, и во Бугарија не ви чини? Во Грција не одам, точно. Ни желба немам, исто како лани... ама Бугарија и Хрватска ми се на исто рамниште за летово. За кај ќе најдам подобра варијанта - таму ќе одам.
Абе остај го,морето му е на 70 км.- за почеток не се слагам со тоа , бидејки туризам не е само лежење на плажа и буричкање во вода. си бил ли некогаш во западна Македонија ? Маврово , Река , Галичник , Ростуше и т.н. тој филинг нема да го имаш никаде во грција. ако веке одиш во грција оди на крит ем ке одмориш ем нема да им ги полниш џебовите на маџирите и на нашите продадени души.
Генерално, сосема се согласувам со поголемиот дел од темава. Ама со судењето - претеравте... Еве, јас сум по најмалку еден месец секое лето во Охрид. Остатокот го балансирам меѓу Струмица и Демир Хисар, за да ги видам двајцата дедовци... Ама, пожелно е да одам на море по најмалку една недела годишно, поради водата, затоа што имам синузит, кој е многу полош во зимите пред кои не сум била на море... И се согласувам, имаме прекрасни езера... Ама еве, во мојот случај тие не го заменуваат морето, кое го немаме...Никој не рече дека нечини, напротив подобро сите оние кои планираат да одат оваа година на море , да одат во Бугарија - доколку не сакаат да се одмараат на прекрасните македонски езера.
Е па то както оди, ке одмарате на Антарктика...Гејските власти потврдија -има случај на заразен со свински грип во гејланд.
Пријатен одмор.