Мажите не се толку таинствени колку што жените би сакале?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека мажите не се толку проѕирни, напротив мислам дека они помалку ги изразуваат чувствата и тешко можеме да сватиме што всушност сакаат и што се случува во нивната глава...
Подобро би било кога сите би биле отворени и кога ја нема таа двосмисленост и мистериозност во разговорите... Се би било полесно, нема да има потреба од дешифрирање на секој збор... :)

Несакам таинственост,несакам комплицираност,сакам едноставен човек кој знае да каже што сака и што му пречи,да се искара кога му одам на нерв и да ме гушне кога му недостигам.Несакам замислен тип,а јас да гледам на кугла што му е.Несакам да глумам бајачка и да прогнозирам што има во мозокот.
Јасно и гласно да се разбереме,луѓе сме.Се останато е глумење лудило.

Ако можам однапред да го прочитам уште пред добро да го запознаам, го губам предизвикот, а со тоа неминовно и интересот за дечкото.

Стално отворен а сепак таинствен.. како.? секогаш чекор пред неа..и кога ке направи континуритано 3 чекори и мисли дека ме престигнала.. повторно чекор пред неа :)Секогаш едноставен, а сепак..во мислите..Од каде знае, како дознал.. зарем можно..Секогаш синдикалец:) na prv pogled...ednostaven , супер..а за потоа да свати комплицираноста на мојата личност... Незнам дали сакаат девојки вакви типци..ама тоа сум јас, Во склоп на темата, морам да кажам дек ами се слулила ситуација кога цури ми кажале ..не мислев дека си воаков ..првиот цпечаток ми беше дека си опуштен еднсотавен итн итн.. од друга страна па другтие што останувале со мене.. мистериозноста ги терало да одат заедно со мојата животна врвица... Арно ама.. на пример се слупчило тие истите што ми качале дека сметале дека сум поеднсотвен по кул да ме стретна по 2-3 години..и повторно да паднат на мојата мистериозност..и пак да кажат :навидувам едноставен..а сепак..што криеш?
Ке ја зачувам мистериозноста... еве.. шо знам..и мене па ме влече мистериозност..си викам: ima li nekoj na forumot [to ме чита..што всупност се прашува кој сум ..што сум..каков сум :)
поздрав лека нок драга :P

Стално отворен а сепак таинствен.. како.? секогаш чекор пред неа..и кога ке направи континуритано 3 чекори и мисли дека ме престигнала.. повторно чекор пред неа :)Секогаш едноставен, а сепак..во мислите..Од каде знае, како дознал.. зарем можно..Секогаш синдикалец:) na prv pogled...ednostaven , супер..а за потоа да свати комплицираноста на мојата личност... Незнам дали сакаат девојки вакви типци..ама тоа сум јас, Во склоп на темата, морам да кажам дек ами се слулила ситуација кога цури ми кажале ..не мислев дека си воаков ..првиот цпечаток ми беше дека си опуштен еднсотавен итн итн.. од друга страна па другтие што останувале со мене.. мистериозноста ги терало да одат заедно со мојата животна врвица... Арно ама.. на пример се слупчило тие истите што ми качале дека сметале дека сум поеднсотвен по кул да ме стретна по 2-3 години..и повторно да паднат на мојата мистериозност..и пак да кажат :навидувам едноставен..а сепак..што криеш?
Ке ја зачувам мистериозноста... еве.. шо знам..и мене па ме влече мистериозност..си викам: ima li nekoj na forumot [to ме чита..што всупност се прашува кој сум ..што сум..каков сум :)
поздрав лека нок драга :P

Eпа и мене ме привлече тоа кај бившиот, кога се запознавме на прв поглед мирен едноставен и некомплициран си мислев колку мистериозно делуваше којзнае што се крие под тоа,и ете се скаравме и пак не знам што уствари сакаше тој од животот беше и остана мистерија, понекогаш таквите личности се едноставно намќори и тешки депресивци, понекогаш и кога бараме некоја причина или повод за мистериозноста не наоѓаме одговор, некои луѓе ова го имаат во склоп на нивниот карактер тие не се мистериозни едноставно немаат што да кажат.

понекогаш таквите личности се едноставно намќори и тешки депресивци, понекогаш и кога бараме некоја причина или повод за мистериозноста не наоѓаме одговор, некои луѓе ова го имаат во склоп на нивниот карактер тие не се мистериозни едноставно немаат што да кажат.

Незаинтересирана цура, секогаш делува мистериозно.Никогаш не зборува.Како ли може да е толку смирена.Никогаш не реагира на случувањата. На крај морам да признаам.. изгледа толку фраерски..на крај.. најголемиот дел се фејк :) како што рече немаат што да кажат. значи ова со мистериозноста постои од двете страни. Да резимирам во однос на девојките, а ми се чини дека е обратно кон мажите (гледано од женска страна се разбира)
Колку девојката е поотворена, толку повеке и побрзо буди возбуда кај мене.
Колку е помистериозна, толку ме тера да мислам на неа, да и посветувам време..крајна дестинација ме тера на кај заљубување .

сакам и јас некоја типка да ми кажува дека ме сака,и да ми прави кејф како што јас сакам! .. но ако таа ме слуша и прави како што ќе и речам... само ќе ја изгубам атракцијата кон нејзе.И ќе ми стане досадна. Поубаво е некогаш некои работи да останат само за нејзе.И не секогаш да оди по мое,туку да биде карактер и ќе ми рече не на мене... КАКО ШТО ЈАС И ВИКАМ НЕ НА НЕЈЗЕ .. ова беше за женските..

како и да е ,сите имате различно мислење ,ама и сите сте во право;)

Дали жените сакаат таинствени мажи? Зошто? -Mislam deka naprotiv devojkite sakaat da im bide kazano se da znaaat se da go znaat sekoj poteg napraven od strana na deckoto,a isto i momcinjata sakaat se za znaat toa e normalna stvar mislam deka mazite se sekogas podirekni i ne znaat da vrtat da motaat sarmicki tuku si kazuvaat se a zenite znaat da zaobikolat i da smotkaat nesto :nesum:

И подобро е што не се мистериозни, иако зависи од човекот. Има некои што чурат со мистериозност и се премногу затворени, а тоа мене многу ме нервира. Многу повеќе ме привлекуваат отворени машки, што не глумат као “ај копај да дознаеш“ или “со клешта вади ми ги зборовите“.
Убаво е да се има доза мистериозност при флертување, читање меѓу редови, затоа што е интересно онака, ама да не се претерува и да не се одолговлачува тоа.
Отвореност е она што јас сакам, не сакам таинственост и мистериозност. Не можам да се замарам со секоја постапка и да му мислам оној збор што му значел, што сакал со она да каже, па што му значеше тоа и со другарките да ги пцуеме.
Реков таинственост (до одредена мера) при флерт е ок, колку повеќе глуми мистериозо, толку повеќе губам интерес, затоа што не можам да допрам до него.

зависи од индивидуата али мислам дека има мн таинствени мажи кој шо никогаш не ги кажале својте тајни ... е сеа колку то го сакат женските или го нејќат нека кажат тие

...zenata e veren citatel...dodeka ne te procita, vo eden zdiv...nema da te ostavi na polica da fakash prashina...:smir:

Несакам таинственост,несакам комплицираност,сакам едноставен човек кој знае да каже што сака и што му пречи,да се искара кога му одам на нерв и да ме гушне кога му недостигам.Несакам замислен тип,а јас да гледам на кугла што му е.Несакам да глумам бајачка и да прогнозирам што има во мозокот.
Јасно и гласно да се разбереме,луѓе сме.Се останато е глумење лудило.

Пореално здравје. :cuc:

Ќе ја моткаме, ќе ја кружиме, Касандра, шпански серии.
Убаво потенцирам што имам на ум, исто очекувам од другата страна.
Глумење таинственост и да погодувам што, зошто, како.. пф.

за едното ебане м'жете сме готови на всичко.затова не сме тајнствени.ама сега летото и на тех колко им се ебе.малеееееееееееееееееееее.повече от на нас:sekss::sekss::sekss::sekss::sekss:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom