acetetovo
Македонец!
- Член од
 - 1 мај 2007

- Мислења
 - 4.002

- Поени од реакции
 - 2.375

А чеј, зошто уопште ги пуштиле да стигнат до Косово? Под претпоставка дека се таму...
Што е битно Косово? Зошто не ги фатиле уште во Скопје?
ПОЛИЦИЈА АЛО! Крајслери, мотори, полиција на секоја раскрсница, радио станици, Алфи низ градот, Тигри на стенд бај, хелихоптери... Па толку ли е тешко да се следи некој со кого си се пукал и избегал пред твои очи? Али океј, ние и понатаму ќе го пиеме за погрешно престројување, за фолија на стакла, за плукање на земја или зошто си пуштил гласна музика на роденден...
„Еј, колега, тргнаа наваму - ставај блокада.“
„Џони, имаш гориво? Пали хелихоптерот.“
„Алфа 3, тргнаа накај Ѓорче.“
Мислам... Сериозно, ват д фак?
Мене на Партизанска ми прават упад 5 Алфи како на филм, со вперени автоматски пушки само затоа што сум имал затемнети стакла. А кога треба да се покажат на дело - не можат да фатат крадци сред бел ден низ тесниве скопски улички.
Знам дека се неспособи ич не ги сакам, ми правеле претрес пред семејство како да сум наркоман
 туку друго ми беше поентата, зошто не бегаат криминалците во бугарија, гејлада, шчиперија? зошто на косово?

:salut:

. Sto se odnesuva za policijata, nema tuka sto da se zboruva, koga treba nesto da se prevzeme sekogas posledni se vo dejstvuvanje na nekoja akcija, no koga treba specialnite edinici da glumat holivudski svezdi prvi se vo toa.