Травеститите во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата lady_QUEER
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај стави твоја слика од напред каде што си сликана, не вака од профил. Дека форумџииве нонстоп се канат да се стават на диета, ама никако не им оди.

Можеби сега ќе прескокнат вечера.

Ама не и трк нели?:pos2::pos2::pos2:

kum da ne sakas da mi bides?

Ама признај дека сакаш црногорски кум да ти биде?:kesa:

Свадба? Се пријавувам како функција "човекот_со_пиштолoт". Штета што неможам убаво да ја дигнам раката па пониско ке пукам.

Хмммм...Лејди Квир...
Ако на сликиве си навистина ти...ебеш му матер, би ме запалил(а), ама се до моментот додека не сконтам дека всушност си ТОЈ :)
Него...мислиш ли нешто на промена на пол, импланти, ова она...?

abe edno vreme mislev i cicki da stavam,
neznam koj bas me predomisli,
a da film gledav deka pukale vo avion,:pipi:
i taka si ostanav bez nisto na mene,:kesa:

Глеј митбастерс, не пукаат у авион...
И стај си цициња..заличи на нешо...вака не си ни тука ни таму, ни ова ни тоа...тиње..

DSC01674.jpg
so kuceto.ako ti e pateticno ne glej:drk:

Мене ми е убав, поубав и посреден од многу жени.

Значи јас се извињавам мојт да прашам нешто?.....Мојт!
Да речиме дека сум проста....ја не су одавде...но сакав да прашам: Која е разликата помеѓу травестит и педер??? :kesa:
И двајцата сакаат да налетаат на маж....и двајцата сакаат да се опнат со маж. :toe:
Ако единствената разлика е во тоа што травеститот сака да се шминка и носи фустанчиња и штикли....немора да ми се објаснува....а ако има и некоја друга разлика за која што јас....како што кажав незнам......го молам авторот на темата на сеопшто задоволство да објасни! .....можеби има и други неупатени тука.....па не сум само јас.
Е така....
Фала.
Се приклучувам кон истото прашање, травеститот јавно носи штикли и фустанчиња а педерот не?
Или метросексуална е разликата меѓу травестит и обична педеруша?

Хмммм...Лејди Квир...
Ако на сликиве си навистина ти...ебеш му матер, би ме запалил(а), ама се до моментот додека не сконтам дека всушност си ТОЈ :)
Него...мислиш ли нешто на промена на пол, импланти, ова она...?

Друже од авион се гледа нашава Лејди што има меѓу нозе. Ама на ова би се заебал 100% (иако е трансексуалец...јбг многу ги има)
motivator182112xa2.jpg

@alexsr:
Се убаво, то шо викаш, ама замисли некој клуб нешто, полумрачно, полупијано...интересна фаца гледаш...личи на женско, се понаша како женско...и заклучуваш дека е женско...
А всушност не е.

fala kit-katce
eve vikaat grd sum bil,seedno mi e
te pozdravuvam

btw toa ne e nisto,sosema normalna fotka slikana doma, imam i poriginalni:pipi:

Да те прашам нешто.Дали кога ќе намамиш некое машко кое можда нема да примети дека не си жена дали му ја кажуваш вистината или не?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom