Травеститите во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата lady_QUEER
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И што сеа на темава да кажуваме освен да читаме психопат/ка ?
/quit

А може така, да си отворам тема и сама да си ја бришам?

Тку, зошто си ми премногу сумлив дека воопшто си сериозен и дека си тоа ти или ...

drugarko,brisaj temata,
a si ja probala taa maska ti?
bas ke probam fala ti:back::back::back:

Не морам маски да ставам за да се правам женско, женско сум си природно. :back: Од Господ. Упс, ти не си :icon_lol:

abe edno vreme mislev i cicki da stavam,
neznam koj bas me predomisli,
a da film gledav deka pukale vo avion,:pipi:
i taka si ostanav bez nisto na mene,:kesa:

Лелеееееееееееееееееееее

Убо досеа играв Фифа, све убо ми беше, кај ти влегов на профил ми се згади, и од темава исто...
Оооооо, деметрин полојнка требит да пијам.

Абе аман како ве дрибла, вие мислите го реметите, а тој уствари во здрав ум ве ебава. Нити травестит е нити ништо, да беше ќе избиваше уште комплекси и ќе замараше со глупи муабети како опшеството не е фер.

Абе аман како ве дрибла, вие мислите го реметите, а тој уствари во здрав ум ве ебава. Нити травестит е нити ништо, да беше ќе избиваше уште комплекси и ќе замараше со глупи муабети како опшеството не е фер.
travestiti sum toa e sigurno,a neka si pravat kef eve na moj racun,
nekoj ke pie dimitrin,nekoj :drk:,vazno e da se druzime be lugje.

Каква е, таков е, немојте да ја смените ниту да го натерате да се сменит.

колку јака реченица боо:vozbud:

:pipi: Еве ти другар/ка

Tравестити ,педери се тие во гето,кај си бе Хитлер:cuc::cuc:

Значи јас се извињавам мојт да прашам нешто?.....Мојт!
Да речиме дека сум проста....ја не су одавде...но сакав да прашам: Која е разликата помеѓу травестит и педер??? :kesa:
И двајцата сакаат да налетаат на маж....и двајцата сакаат да се опнат со маж. :toe:
Ако единствената разлика е во тоа што травеститот сака да се шминка и носи фустанчиња и штикли....немора да ми се објаснува....а ако има и некоја друга разлика за која што јас....како што кажав незнам......го молам авторот на темата на сеопшто задоволство да објасни! .....можеби има и други неупатени тука.....па не сум само јас.
Е така....
Фала.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom