Травеститите во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата lady_QUEER
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
DSC01674.jpg
so kuceto.ako ti e pateticno ne glej:drk:

Умри си од мака, имаш кур меѓунозе, а за да иронијата биде поголема, можда имаш најголем кур од сите машки.

Едит: од сите машки на форум.

Џабе јас да ти пишам тебе, тебе Господ ке те казни :) :)

Немој, никако да си пуштил/а, ќе не попалиш свите па што ќе праемо после:pipi:

Никако не ми е мене јасно, како може да се осеќаш како жена кога си машко? Која е реакцијата од твоите родители?
Секогаш вака некој травестит кога ќе бидам, забележувам дека е убав човек и наместо да легнете некоја женска вие ...

Никако не ми е мене јасно, како може да се осеќаш како жена кога си машко? Која е реакцијата од твоите родители?
Секогаш вака некој травестит кога ќе бидам, забележувам дека е убав човек и наместо да легнете некоја женска вие ...

da vo pravo si deka sekoj travestit e ubav,
inaku imam sreka sto moite se dosta nasetani,videle se i sesto,i nemam nikov problem doma,sto e najcudno pa i okolinata me prifaka,duri znaat i da kazat tebe covek nemoze da ne te saka,

i ne zaboravajte ne siram jas nikakva propaganda ovde,nemam cvrsti fakti,ne me ineresiraat religii,rekol nekoj nekad,i taka treba da bide!!!

ovde sme pred se da se druzime,i molam koj ne prifaka da ne ni pisa postovi,prosto e,jas i milioni kako mene ke si ostaneme isti,nekoj petko trajko,branko, ic ne me interesira sto misli za mene i za drugi kako mene:baeh::baeh::baeh:

Леле сакаш да бидеш нешто што не ти е од Бога или од природата дадено. Поголемо разочарување во животот човек не можи да има отколку тоа да сака да биде нешто што никогаш нема да биде. Најстрашното проклетство е тоа, жена не можеш да бидеш, маж не сакаш да бидеш, ни на небо ни на земја.
Најискрено ти пожелувам Господ да ти помогне да си најдеш каков таков мир во душата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom