Травеститите во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата lady_QUEER
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Класично угнетување, ништење на правото на слободен збор. Значи овде треба да се присутни само поддржувачите? Океј, и без да ми кажеш (кое пак многу е на цена) јас не мислам да учествувам у ова монолозиве.
ај истерај ги овие другиве и прајте си со неколкумина поддржувачи забава до зоре.

NE...kazi ja vistinata nema poddrzuvaci nitu seirjii tuku treba da svatat deka lugeto se daleku od liberalnite pogledi kato svetskata satanisticka organizacija koja siri nemoral(vo svedska)

e dobro de magde,
vo pravo si mislenje mi trebase,
inace jove bt koj ti e decko,ako ne e tajna?

lele sega trebase da se sminkam,da izlavam radi vas ostanav!!!!!!

Da ne m,u go pokazuvam sea liceto... da ne otkrivame identiteti. Eve nesto sto sea uspeav da go dobijam, so printscreen dodeka imavme virtuelen sex. Mozes da gi vides i rezultatite od hormonskata terapija koja ja zema. :kesa:

body_builder_23sfw.gif

e malenko e mojto ne se ni poznava sorry
izgleda ti imas dolg ......jazik?
:pos: :pos: Леле ти ептен си бил казнет бе :pos: Од кај не ти се развил „дел„ од мозокот па и останатите делови од целото тело ти останале закржлавени :pos: А како цреша на шлагот е тоа што се сметаш за прекрасен и си голем нарцист. Гревче :nesum:

Која напаст сте, ни политичките кампањи не се толку досадни ко вас.

На муж што се облака у розево фустанче не му треба luck туку fuck. Зарем не е очигледно тоа?

l_3fe471b3fc7a32b65a356908739f333d.jpg

i sto tolku gadno ima ovde?

Шо се пренамагате сите?
Да не ви кажеше лејди квир дека ова е он/а,немаше да знаете дека е маж.
Исто ко за фифи.
Само у дланките се познава дека е машко,иначе тело има ко жена..минус цицки...

Тапа сте.Ич не сте модерни:))))

oh spoko,
svesen sum deka sum ubav,ne ubav tuku extra,drugarki nonstop me prasuvaat koja krema,koj tonick,koj lak koristam zanci ima nesto........

i fala ti princ:back:

И после зошто Princ се отепа легнувајќи се што оди... Едноставно ме сакаат жените (и останатите кои носат розеви фустанчиња).
Уживај срцка само на пешачки пази, има многу несовесни шофери денес :back: Последна работа што сакам да видам е твоја шминка на нечија шофершајбна или браник.

Шо се пренамагате сите?
Да не ви кажеше лејди квир дека ова е он/а,немаше да знаете дека е маж.
Исто ко за фифи.
Само у дланките се познава дека е машко,иначе тело има ко жена..минус цицки...

Тапа сте.Ич не сте модерни:))))

Ти си нејзиниот дечко, am I right ?

И признај дека обожаваш коа те милува со Неговите (со голема) нежни, прекрасни раце.

Ти си нејзиниот дечко, am I right ?

И признај дека обожаваш коа те милува со Неговите (со голема) нежни, прекрасни раце.
Ти мора да имаш многу јаки способности за читање мисли преку нет.
Алалда ти е.
Ѕвер4е си.
Дај мсн.

Како ме откри ејјјјјј:back:
^^^магде^^^ па и овој/ваа е добра/ар, дига на нозе, буди желба. Само малу лакот на ноктите... како изгрицкан ми личи.
Се изгубивте измеѓу поенти.
Едно е да личи 99% на жена а да е маж,а друго е да личи 99% на маж а да има желба да личи на жена.
Едит: убаво шо ти буди желба..
Me happy for you.

На муж што се облака у розево фустанче не му треба luck туку fuck. Зарем не е очигледно тоа?
мејби
ама сепак :pov:од самата помисла

btw мажи печени сте:zlo:

Се откажувам во прашување за медицинскиот проблем кој што го имаш (самиот си го пиша тоа). Тешко дека сексуално ќе возбудиш некој овде, мене најмалку, што да пишам друго? :toe:

Ти мора да имаш многу јаки способности за читање мисли преку нет.
Алалда ти е.
Ѕвер4е си.
Дај мсн.

Како ме откри ејјјјјј:back:

:kesa:

Можеш да го видиш мојот мсн, го има на профил .. па може и да се договориме да се видиме, ќе ти подарам чиБИчанче.

мња

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom