Травеститите во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата lady_QUEER
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Класично угнетување, ништење на правото на слободен збор. Значи овде треба да се присутни само поддржувачите? Океј, и без да ми кажеш (кое пак многу е на цена) јас не мислам да учествувам у ова монолозиве.
ај истерај ги овие другиве и прајте си со неколкумина поддржувачи забава до зоре.

odsekogas sum takov,i da kako malo nosev fustancinja,stavav periki,se sminkav.
zadovolna?
Супер за тебе него не ми одговори ако е медицински проблем можи медицината да го реши?

јове(намерно со мала) прекини бе!
odsekogas sum takov,i da kako malo nosev fustancinja,stavav periki,se sminkav.
zadovolna?
Како може од мал!?
Дај не заебавај?!
И твоите нишо не ти викале?
Не те дружеле со машки?Те облакале у розево?!

Се сексаш со Боки 13 ?

Ах, грешка .. нема да се знае кој е машкото кој женското, ебаго .. и двајцата ќе сакаат да го примаат. :)

јове(намерно со мала) прекини бе!

Како може од мал!?
Дај не заебавај?!
И твоите нишо не ти викале?
Не те дружеле со машки?Те облакале у розево?!

nikogas ne mi poprecile moite da bidam nesto sto ne sum,prosto ne sum maz,odamna go imaat prifateno toa,vo sredno imav malku problemi so soucenici,nisto strasno,samo taka se podbivaa so mene,me vregaa oti otstapuvav od site normi na neli masko ponasanje.

sega e drugo recisi sum na vrv na kariera,oni ostanaa na istoto,retko koj se osuduva da me potceni.....

nikogas ne mi poprecile moite da bidam nesto sto ne sum,prosto ne sum maz,odamna go imaat prifateno toa,vo sredno imav malku problemi so soucenici,nisto strasno,samo taka se podbivaa so mene,me vregaa oti otstapuvav od site normi na neli masko ponasanje.

sega e drugo recisi sum na vrv na kariera,oni ostanaa na istoto,retko koj se osuduva da me potceni.....

Каква кариера имаш ти жити се .. Они останале на истото, барем сеуште се луѓе. ;)

И никој не се осудува да те потцени .. напротив .. сите ти се восхитуваме!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom