Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koj vika deka nemam mir?
sorry bas ja imam pronajdeno harmonijata vo zivotot,
i molim te gospod ne go spomnuvaj oti otekov od bozji izreki,zakoni,kanoni.
i ne pisi vise ovde ova e moja tema!
jas kako prvo nikoj ne zamaram,Бејб, ако ти средам интервју во Ексклузив ќе престанеш да замараш со отварање на вакви теми? :back:
Јас, и сум сигурен во тоа, настрана од тие хармонии, забави, дружења, што гледаш кога ќе се видеш во огледало? Себе? Чисто се сомневам во тоа.koj vika deka nemam mir?
sorry bas ja imam pronajdeno harmonijata vo zivotot,
i molim te gospod ne go spomnuvaj oti otekov od bozji izreki,zakoni,kanoni.
i ne pisi vise ovde ova e moja tema!

Ме интересира, од која возраст почна со промениве? Чисто информативно прашувам.

nesum jas na hormonalna terapija prirodno sum takov,medicinata go ima objasneto toa,ali me mrzi da pisam,
na kratko,nekoj centar vo mozokot odgovoren za "osnovnite instinkti"ne se razviva vo celost,toa neznaci deka nemame mozok,
tuku kazete ste videle li voopsto travestit?
na ulica,diskoteka,bilo kade?
Не се разбравме најубаво, те прашав од колку години почна да со травеститскиве работи? Не пишав дека немаш мозок, таман работа.
Иначе баш вчера видов травестит, помина на Рекорд и ми се згрози животот, искрено.
jas kako prvo nikoj ne zamaram,
a za toa veke imam dadeno nekolku intervjua,vo bugarija,makedonija(namerno e so mala)ne mi e predizvik ama ic,
imam slobodno vreme nekolku dena pa bas sakav da vidam kolku ste gayfrendly?
Ако е медицински проблем тогаш медицината можи да го реши нели?nesum jas na hormonalna terapija prirodno sum takov,medicinata go ima objasneto toa,ali me mrzi da pisam,
na kratko,nekoj centar vo mozokot odgovoren za "osnovnite instinkti"ne se razviva vo celost,toa neznaci deka nemame mozok,
tuku kazete ste videle li voopsto travestit?
na ulica,diskoteka,bilo kade?
a kakov bese nakratko opisi?