Љубчо Георгиевски ќе се кандидира за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата ogledalo
  • Време на започнување Време на започнување
Изјавите на Љубчо Г. се обид да се покаже дека се уште е жив некаде.Тоа се ликови заедно со брат му Бранко кои се надлуге некоја посебна раса која над другите створена за владеење.Не можејки да се помири дека е никој и ништо па повремено излегува со некои апокалиптични изјави колку да биде интересен и дека еве колкаво неговото искуство демек 70 години има а 50 е во политика.Воопшто не треба да му се дава на значење на него Андов Петковски и друга срамна оставштина

Абе нека си е.м и тој има лице да се појави пред јавноста Бугарофил еден се слакаше во авион.:drk:

Ние му даваме значење па уште тема на форум за него премногу е.

Абе нека си е.м и тој има лице да се појави пред јавноста Бугарофил еден се слакаше во авион.:drk:

ma zakonot zabranuva da se kandidiraat gragani so dvojno drzavjanstvo za pretsedatel toa go znae i ljubco...tuku so pokraj ovaa negova fiks ideja dojde i 'realniot' stav za promena na ime-ETE TOA E CELTA ljubco pomaga na nekoj.

ma zakonot zabranuva da se kandidiraat gragani so dvojno drzavjanstvo za pretsedatel toa go znae i ljubco...tuku so pokraj ovaa negova fiks ideja dojde i 'realniot' stav za promena na ime-ETE TOA E CELTA ljubco pomaga na nekoj.

Не забранува законот. Љубе има двојно државјанство па се кандидираше.

pak ima napadi covekov.....kako stana ovoj premier ne mi jasno ....stvarno

pak ima napadi covekov.....kako stana ovoj premier ne mi jasno ....stvarno

Ќе ти одговорев за малце ама ај си викам да си поќутам за доброто на сите :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Како одеше приказната со Љубчо.... Во 1998 доби власт, измисли војна, украде пари, не доведе до економски колапс, се трудеше да ја подели Македонија, заедно со тогашниот министер, а сегашен премиер приватизираше фирми како Телеком, Окта, ја започна приватизацијата на ЕСМ, по четири години власт, нормално загуби и покрај тоа што претходно беше многу популарен и уживаше голем углед и симпатии кај народот. По загубата 2002 остана уште кратко, и си замина во Бугарија.

Груевски - во 2006 победи со многу голема разлика во гласови, за во 2008 да ја зголеми разликата - победи дупло. А што прави за 3 години власт:
-измислува проблеми со соседи и ги провоцира со автопати и аеродроми
-води извинредно лоша надворешна
-буквално го сруши напредокот што вице премиерот за евроинтеграции од претходната влада го постигна
-избега од пред вратите на европската унија
-прави статуи без уметничка вредност за кои тврди дека се 8 милиони и парите ги става во џеб
-страшно ги излажа млекарите со наводно шветската млекарница и таму украде пари
-ги излажа и стечајците, замолчи 100тина, а останатите кој ги е*е
-воведува веронауки, прави кампањи против абортуси, и многу други глупи потези кои водат до раскол
-се рекламира повеќе од T-Mobile, небаре е фирма, а не власт

а цело ова време народот трпи и арно му е.

некако многу слични приказни, оваа втората претпоставувам со сличен крај ќе биде...

dali jas nevidov ili vie ne pisavte ama bas nieden post so fakti zosto e LJubco los politicar
pak ste na istoto mislenje-covekot ne go biva AMA ZOSTO ??????
taka vi kazaa ili vie tolku razbirate.se vi paga vovoda.
sto ubavo vidovte od segasnata vlast,ajde barem toa kazete.

dali jas nevidov ili vie ne pisavte ama bas nieden post so fakti zosto e LJubco los politicar
pak ste na istoto mislenje-covekot ne go biva AMA ZOSTO ??????
taka vi kazaa ili vie tolku razbirate.se vi paga vovoda.
sto ubavo vidovte od segasnata vlast,ajde barem toa kazete.
А ти објасни ни зошто еден десно ориентиран политичар кој се претставува за македонски патриот вади државјанство од друга држава и дали има ваков пример на друго место каде патриот вади државјанство од еден од најголеми политички непријатели. Ние сме му дале право да направи нешто со државата а тој ја прокоцка таа доверба за на крај да не нарекува и југоносталгичари. И тука секако пак ќе спомнам дека истиот сака да ни го промени името што е капак на се.

on kazal deka za da se vleze vo eu i nato mora da se smeni imeto,toa od nas go baraat
bukvalno site,i dokolku ne se smeni imeto nema da vlezeme vo eu i nato
i grujo i ivanov istoto ke go napravat,pisuva vo nivnite programi.
sto sega ne e jasno ????
a za drzavjanstvoto -zar site sto ziveat i rabotat vo drugi drzavi (takanarecena diaspora)site imaat uste po eden pasos i sega po tvoja logika zosto imaat dva pasosi se pomalku patrioti,ne ja sakaat makedonija,pa kako togas spored noviot zakon ke glasaat na slednite izbori?????
ili spored toa sto ve uci grujo site se losi ,samo on e najdobar.

a za drzavjanstvoto -zar site sto ziveat i rabotat vo drugi drzavi (takanarecena diaspora)site imaat uste po eden pasos i sega po tvoja logika zosto imaat dva pasosi se pomalku patrioti,ne ja sakaat makedonija,pa kako togas spored noviot zakon ke glasaat na slednite izbori?????
ili spored toa sto ve uci grujo site se losi ,samo on e najdobar.

Абе не се праи сеа и ти наивен до толку ко не си да го еам..... Едно да имаш двојно Македонско и германско,италијанско,финско,данско државјанство ,сосем друго е да имаш бугарско,знаејќи ги проблемите со кои се соочуваме и ден денес баш со истата таа држава....

jas bas denovive slusam deka ima mnogu makedonci koi imaat pasos od bugarija,koj radi studiranje,drugi zaradi kupuvanje na vozilo ,za da mozat da rabotat kako taksisti za da ziveat od nesto,i redica drugi primeri
neznam so sigurnost dali LJUBCO ima bugarski pasos?
no spored mene i da ima ne e tolku golem grev kolku sto e golem grevot na grujo
sto vaka ja vodi drzavata i site ne pravi maloumni.
ucilistata se raspagaat ,toj bozem gradi sportski sali
ja pokaci platata na administracijata za otprilika 500 - 600 denari,i sega so blagajnickite zapisi vo narodna banka ,se zgolemia kamatite vo bankite ,krediti zemaa najmnogu bas tie sto se vraboteni vo drzavna administracija,i sega so pokacenite kamati ke osiromasat uste poveke.
cetiri godini ne lazea gradonacalnicite od dpmne deka ke ni go podobrat zivotot,so novi avtobusi,so novi ulici,a oni na nas spomenici ,da se kacime na bikot namesto vo vetenite novi avtobusi i da odime na rabota po ulucite koi se dupka do dupka.
gladni i siromasni deca da gi ubeduvame deka treba da sportuvaat,i toa za vas e vo red ???

jas bas denovive slusam deka ima mnogu makedonci koi imaat pasos od bugarija,koj radi studiranje,drugi zaradi kupuvanje na vozilo ,za da mozat da rabotat kako taksisti za da ziveat od nesto,i redica drugi primeri

Да не сакаш да кажеш дека и ЉуБето за тоа земал пасош,за бизнис и кола да си купи ?

neznam so sigurnost dali LJUBCO ima bugarski pasos?

И ја незнам за сигурно,ама знам од тоа што на толку пишувања воопшто не реагирал..единствена рекација ја што ја знам му беше ,има време за тоа сите ќе дознаат

no spored mene i da ima ne e tolku golem grev kolku sto e golem grevot na grujo
sto vaka ja vodi drzavata i site ne pravi maloumni.
ucilistata se raspagaat ,toj bozem gradi sportski sali
ja pokaci platata na administracijata za otprilika 500 - 600 denari,i sega so blagajnickite zapisi vo narodna banka ,se zgolemia kamatite vo bankite ,krediti zemaa najmnogu bas tie sto se vraboteni vo drzavna administracija,i sega so pokacenite kamati ke osiromasat uste poveke.
cetiri godini ne lazea gradonacalnicite od dpmne deka ke ni go podobrat zivotot,so novi avtobusi,so novi ulici,a oni na nas spomenici ,da se kacime na bikot namesto vo vetenite novi avtobusi i da odime na rabota po ulucite koi se dupka do dupka.
gladni i siromasni deca da gi ubeduvame deka treba da sportuvaat,i toa za vas e vo red ???

Абе темава за ЉуБето е ,не е за Гвујо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom