concrete
alte Esel
dali na kamermanot mu se dadeni instrukcii da gi zumira grcive vo 75-tata sekunda.....malku pred delot na izjavata na Obama ...ili poimot Makedonija.............reziserot ja poistuvetuva so Grcija????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не ја поистоветува него ја покажува нивната реакција.
браво за Обама шо не нарече Македонија.
некои на форумов викаа Буш си отишол сме немале подршка.
колку пати некои се повторувавме дека надворешната политика на Америка не зависи од претседателот. :wink:
dali na kamermanot mu se dadeni instrukcii da gi zumira grcive vo 75-tata sekunda.....malku pred delot na izjavata na Obama ...ili poimot Makedonija.............reziserot ja poistuvetuva so Grcija????
Не зависи од претседателот туку зависи од "Амбасадата на Кале". Сепак за поздравување е тоа што го кажа.:helou:
од шо сака нека важи ....
сакам да кажам дека имаме подршка од нив ..
паднаа у вода сите тези на сдсм ...
со изјавата на бакојани дека им смета и идентитетот ...
и со изјавава на Обама - Македонија ... за кои викаа дека сме немале подршка од Америка ...
:wink:
Абе џабе ти е подршка кога не можи да се справат со глупата и идиотска Гејлада. Една земја која важи за репер низ целиот свет да му се спротистави Гејлада и да останат со к*** во рацете тоа ми е многу нелогично и после тоа сум збунет малце за таа подршка.:helou:
Имам некој шпириус ..дека последен пат не спомнуваат....дај Боже некогаш и да грешам...Никаква врска нема, уште од 25 секунда во кадар се Грците и неколку пати ги даваат.
Моментот за кој ти алудираш нема врска бидејќи Грците ги прикажува пред да не спомене. Кога би бил обратен редоследот тогаш би збореле за поента.
Спомнувањето на Македонија како утеха треба да ни биде?
Не гледај ограничено.од шо сака нека важи ....
сакам да кажам дека имаме подршка од нив ..
паднаа у вода сите тези на сдсм ...
со изјавата на бакојани дека им смета и идентитетот ...
и со изјавава на Обама - Македонија ... за кои викаа дека сме немале подршка од Америка ...
:wink:
Обама не ни знае што е Македонија,ни каде е,туку секоја чест за оној што му го напишал говорот...Македонија се спомнува под уставното име :smir: