А
Ајсшутер
Гостин
Грисинка :pos2:Ќе треба 2-3 Кинескињи да ангажираат за 1 Македонец :pos2:
није ово кинеска роба јбт хаха.. што е она што држи типкана у рука?
Грисинка :pos2:Ќе треба 2-3 Кинескињи да ангажираат за 1 Македонец :pos2:
није ово кинеска роба јбт хаха.. што е она што држи типкана у рука?
А замисли Есма Реџепова и Биг Мама да ги стават :pos2:Ја би рекол стапче од лижавче:pos2:
Еј замисли во Македонија да има вака и Елена Ристевска и Каролина Гочева да поработат 1 ден онака волонтерски.Ухуху колку народ еј.
Hahahahahahahahahahah ne mozam da se sozemam ne si normalen :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:А замисли Есма Реџепова и Биг Мама да ги стават :pos2:
дааа бе готово....уше само фали боки-13 ..он ќе испробуе квалитетот на спермата....ќе лижнуе од на сите по малцеЈа би рекол стапче од лижавче:pos2:
Еј замисли во Македонија да има вака и Елена Ристевска и Каролина Гочева да поработат 1 ден онака волонтерски.Ухуху колку народ еј.
Грисинка :pos2:
Пикавец јбт :pos2:Ја би рекол стапче од лижавче:pos2:
А замисли Есма Реџепова и Биг Мама да ги стават :pos2:
:nenene:А чекај вас ќе ве возбудува тоа што ќе бидете во соба и во исто време ќе свршувате со уште 5-6 мажи додека над вас блее некоја и превртува очи од што реума фатила веќе на рацете? :nesvest:
Го знајш вицот со жената во лифтот, која со затворена уста на прашањето на младиќот дали оди до трети, возбудено покажала со прстот нагоре, не отворајќи ја устата?Добро у лежечка позиција на маживе ли ќе успеат Мао Це Тункиве да го соберат екстрактот?
:nenene:
Зависи бе, тоа е индивидуално.
Овие теткиве би требало да бидат стручни во професијата, има разлика.
Башка...женска рака.